Ελλάδα: Κλείδωσαν 300 εργαζομένους ώσπου να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις!

Ελλάδα: Κλείδωσαν 300 εργαζομένους ώσπου να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις!

Φεβρουάριος 02, 2017 - 08:57
2 σχόλια

Ναι, σωστά διαβάσατε. Η καταγγελία, μάλιστα, έρχεται από επίσημα χείλη -πιο επίσημα δεν γίνεται: από τον γγ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.

Όπως κατήγγειλε, μιλώντας στο Μακεδονικό Πρακτορείο, σε επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα που δραστηριοποιείται στην Κεντρική Ελλάδα, η εργοδοσία κλείδωσε τους 300 εργαζόμενους σε έναν χώρο και τους υποχρέωσε να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με πολύ χαμηλές αποδοχές και ότι δεν θα συμμετάσχουν σε καμία κινητοποίηση και απεργία.

Ο κ. Νεφελούδης υπογράμμισε ότι το υπουργείο στο προσεχές διάστημα θα κάνει και επίσημα ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη επιχείρηση και τόνισε πως η κυβέρνηση διαθέτει δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, από διοικητικά πρόστιμα έως και προσφυγή στη Δικαιοσύνη μέσω ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας). Ο γγ του υπουργείου Εργασίας απηύθυνε έκκληση στη Δικαιοσύνη να κινείται με ταχύτερους ρυθμούς σε εργασιακά θέματα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η αριστερά της εργατιάς και των κινημάτων θα τους τσακίσει. Είμαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να σπάσουν τα κεφάλια της εργοδοσίας.Τι καμπάνα τους έριξαν;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.