Ελεύθερος ο Μοράλες, ελπίδες για Αστέρα

Ελεύθερος ο Μοράλες, ελπίδες για Αστέρα

Ιούλιος 15, 2017 - 11:17
3 σχόλια

Ο Ντιέγκο Μοράλες που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης έμεινε ελεύθερος από υην Τίγρε με τον 30χρονό Αργεντινό επιτελικό μέσο να αναζητά τον νέο προορισμό της καριέρας του.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί τα δικά του δεδομένα με βάση ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην λίστα της αρκαδικής ομάδας και δεδομένης της μη απάντησης μέχρι τώρα του Τσόρι Ντομίνγκες που είναι ο No 1 στόχος το όνομα του Μοράλες έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Ντιέγκο Μοράλες ζητούσε τριετές συμβόλαιο, ενώ η Τίγρε τού πρόσφερε ανανέωση για μόλις ακόμη έναν χρόνο και έτσι, είπε «αντίο» στο σύλλογο του Μπουένος Άιρες και πλέον απομένει να δούμε αν η επόμενη ομάδα του είναι η Ευρώπη και ο Αστέρας η όχι.

Πάντως εκτός το θέμα με τον Μοράλες οι κιτρινομπλέ παρακολουθούν στενά και την περίπτωση και του Αργεντινού εξτρέμ Ροντρίγκο Μιγκόνε από την Ροσάριο Σεντράλ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

χαχαχαχα....................κλαιω...................κλαιω.................κλαιω.............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.