Ελευθερόπουλος: «Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

Ελευθερόπουλος: «Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

Ιανουάριος 18, 2017 - 23:35
0 σχόλια

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την εικόνα που παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι έμεινε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη τύποθ αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, όπως και στο Καραϊσκάκη, στα ίσα. Χάσαμε τον βαθμό την τελευταία στιγμή στο 93' στο Καραϊσκάκη και σήμερα παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν αυτός που θέλαμε και εμείς και ο Ολυμπιακός – γιατί είμαστε μία ομάδα που θέλει κατοχή μπάλας – δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν αρκετές φάσεις και κατά τη γνώμη μου περισσότερες φάσεις για την ομάδα μας.

Εχει κάνει μία δύσκολη απόκρουση ο Ντοναρούμα στο φάουλ του Μιλιβόγεβιτς, αλλά ο Λεάλι έχει κάνει τρεις σωτήριες επεμβάσεις και νομίζω ότι ο Λεάλι είναι η πρώτη φορά που δίνει βαθμό στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά, συνεχίζουμε να κρατάμε την έδρα μας αήττητη και αυτό για εμένα είναι μεγάλο πράγμα. Συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, βγάζουμε ενέργεια και ομοιογένεια.

Μετά από 4 ήττες στην αρχή, τελείωσε ο α' γύρος με αρκετούς βαθμούς παραπάνω και νομίζω ότι είναι η πορεία μας για καλά πράγματα. Εμείς τα έχουμε παίξει όλα τα ματς. Δεν χρωστάμε κανένα. Υπάρχει απίστευτη κατανάλωση ενέργειας. Εχουμε χάσει ήδη τον Ίγκορ που ήταν στα καλύτερά του. Χάνουμε και τον Μάσα για την Κυριακή και το ματς με την ΑΕΚ, αλλά είναι τέτοια η διάθεση των παιδιών που πιστεύω όποιος μπει θα ανταποκριθεί.

Έτσι είναι οι τερματοφύλακες στην Ιταλία, μιας και τους έχετε ζήσει στο... πετσί σας;

Ο Ντοναρούμα είναι και καλός χαρακτήρας, και ένα παιδί που μας έχει βοηθήσει. Και από πίσω έχουμε κι άλλα παιδιά. Είναι τρομερά βελτιωμένος ο Ντοναρούμα.

Η αίσθηση που σας αφήνει το παιχνίδι είναι ότι χάσατε δύο βαθμούς ή κερδίσατε έναν;

Η αίσθηση είναι ότι με τον μόνιμο πρωταθλητή θα μπορούσαμε να πάρουμε τρεις βαθμούς συνολικά στα δύο ματς. Κοιτάξαμε στα μάτια την καλύτερη ομάδα και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με διαφορετική προσέγγιση από το ένα ματς στο άλλο. Για εμένα ο κ. Μπέντο είναι ευφυέστατος και διαβάζει τον αντίπαλο. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν.

Στο Καραϊσκάκη τον πρεσάραμε ψηλά. Επειδή σήμερα μας περίμενε για κάτι τέτοιο, θέλαμε να βάλουμε παίκτες με καλύτερη επαφή στην μπάλα για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία. Αν ήταν λίγο καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος, και ο Ολυμπιακός θα είχε την πολυτέλεια να βγάλει την ποιότητά του, αλλά και ο Αστέρας.

Τι γεύση σάς αφήνει η γενικότερη παρουσία των παικτών σας;

Είναι εξαιρετική η παρουσία. Το είχα πει και παλαιότερα, όταν είχαμε σκαμπανεβάσματα, η ομάδα έδειχνε κατά διαστήματα αυτό το πρόσωπο που βγάζει τώρα. Κάνουμε πολλές τελικές, δεν έχει υπάρξει ματς που να έχει τελειώσει με λίγες τελικές.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Οπότε, πέρασε μία περίοδος με σκαμπανεβάσματα. Νομίζω στην Κέρκυρα δεν ήμασταν καλοί και με την Βέροια εδώ. Σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα έδειχνε πού θα έφτανε και τα παιδιά έχουν διάθεση να φτάσουν ψηλά.

Η απώλεια του Ιγκόρ είναι πολύ μεγάλη. Πώς σκέφτεστε να πάτε; Με Μπέρτο δεξιό μπακ και περιμένοντας τον νέο στόπερ; Ή υπάρχουν σκέψεις για κάποια έκπληξη;

Είναι καλή ερώτηση. Με απασχόλησε και τα δύο βράδια. Είχα δύο σκέψεις στο μυαλό μου. Θα δούμε. Έχουμε και το ματς του Κυπέλλου με τα Τρίκαλα που θα δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Τον Μπέρτο τον πιστεύω πολύ ως στόπερ, αλλά και ως δεξί μπακ τα πάει μια χαρά, τόσα χρόνια έπαιζε εκεί.

Υπάρχει κάποια μεταγραφή στα σκαριά;

Δεν υπάρχει κάτι. Αν πάμε, θα πάμε για έναν παίκτη. Είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Αυτά που έχουν γραφτούν για τρεις παίκτες, δεν ισχύουν.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θέλει ιδιαίτερη αντιμετώπιση, γιατί θα κατέβει με άλλον προπονητή την Κυριακή.

Εφυγε ο προπονητής της ΑΕΚ και πάει με άλλον, οπότε μετατοπίζεται η ευθύνη στους παίκτες και έτσι δεν ξέρεις πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές. Εγώ βέβαια κοιτάζω μόνο την ομάδα μου και χαίρομαι για τη βελτίωσή τους.

Και θα σας πω κάτι που τους είχα πει πριν από έναν μήνα όταν δεν ήταν καλά τα πράγματα. Τους το είπα μέσα από την καρδιά μου. Ότι "είναι πολύ μεγάλη μου χαρά να δουλεύω μαζί σας και σας το λέω τώρα που οι περισσότεροι γύρισαν εναντίον σας".

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Η βροΧή σταμάτησε τον Αστέρα
Επόμενο άρθρο
Τι είναι το Internet of Things;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.