Ελευθερόπουλος: «Έχω και εγώ ευθύνη για την εμφάνιση»

Ελευθερόπουλος: «Έχω και εγώ ευθύνη για την εμφάνιση»

Οκτώβριος 22, 2016 - 19:42
6 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Ελευθερόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της ομάδας του από την Κέρκυρα τόνισε πως φέρει και ο ίδιο ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι κιτρινομπλέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

"Δεν μπήκαμε καλά την πρώτη μισή ώρα του, οπότε μετά δεν έχει σημασία η αντίδραση. Προφανώς για τον τρόπο που μπήκε η ομάδα φέρει ευθύνη και ο προπονητής και θα το κοιτάξουμε να το βελτιώσουμε τις επόμενες ημέρες". 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Το ψάρι βρωμάει απ΄ το κεφάλι κόουτς ...τί να κάνεις και συ με τα βούρλα !! Πάντως είμαστε .... πρώτοι από το ...τέλος , λίγο είναι ;;;; Και η διοίκηση κοιμάααααται !

εσυ φταις που ηρθες και ανελαβες με αυτους τους παιχτες και με αυτη τη κατασταση ,τωρα θα τα λουστεις κι εσυ απο εδω και περα ,ας προσεχες μητσαρα γιατι πιστευω κατι τετοιο θα σου χαλασει το μπουκ

Διώξτε τους Άχρηστους, Μπάκο, από το σωματείο, όπως και να λέγονται αυτοί, σε όποια θέση και να είναι, διοίκηση -προπονητικό τημ- ποδοσφαιριστές,από το πολύ φαΐ βάρυναν και δεν μπορούν να κινηθούν, ούτε να σκεφτούν και μας πικραίνουν.

Κόουτς πιστεύεις πως με τον Ιωαννίδη υπάρχει περίπτωση να σκοράρεις; Ο Καλτσάς τι σου φταίει το παιδί και τον κρατάτε στα δεξιά να παριστάνει το χαφ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.