Ελευθερόπουλος: «Δεν τα παρατήσαμε και δικαιωθήκαμε»

Ελευθερόπουλος: «Δεν τα παρατήσαμε και δικαιωθήκαμε»

Οκτώβριος 27, 2016 - 21:15
1 σχόλια

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον Γιάννη Κώτσιρα τονίζοντας τις δοκιμές που γίνονται αλλά και τον ποδοσφαιρικό καθρέπτη τοθ κάθε ποδοσφαιριστή που είναιντο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Αρχική τοποθέτηση: "Εγινε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι από άποψη πάθους και συγκέντρωσης. Δεν υπήρχαν πολλές επιθετικές ενέργειες αλλά όλες όσες έγιναν στο παιχνίδι ήταν για τον Αστέρα. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ερχεται ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα κόντρα στον Λεβαδειακό, έχουμε την απώλεια του Μπέρτου και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την λύση και να καλύψουμε τονπ κενό του.

Για τον Κώτσιρα και την απόδοση του: "Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τον δοκιμάζουμε σε πολλές θέσεις. Καθρέπτης είναι οι προπονήσεις και το γήπεδο. Η δικαίωση στο ποδόσφαιρο έρχεται με υπομονή. Εχει δύναμη και ταχύτητα τον έχουμε δοκιμάσει και δεξί μπακ, πιστεύω πως εκεί μπορεί να πετύχει πολλά. Πολύ καλά τα πήγε και ο Ευαγγέλου, είναι σημαντικό που δεν έχασε μονομαμονομαχία. 

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: "Είναι λογικό να υπάρχει πίεση και οι ποδοσφαιριστές το αντιλαμβάνονται αυτό γιατί δεν είναι η κατάσταση αυτή που αρμόζει στον Αστέρα".

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Από τις δηλώσεις σου και μόνο είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Κρίμα σε φανταζόμουν καλύτερο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.