Ελέω απορριμμάτων ο Δήμος Γορτυνίας! (video)

Ελέω απορριμμάτων ο Δήμος Γορτυνίας! (video)

Ιούλιος 28, 2011 - 11:42

- Λόφοι σκουπιδιών σχηματίζονται σε τουριστικές ακόμα περιοχές όπως η Στεμνίτσα και η Δημητσάνα χωρίς κανείς να κάνει τίποτα!
- Γ.Γιαννόπουλος: Δεν έχουμε πρόβλημα στην αποκομιδή αλλά στην εναπόθεση

  Σε αδιέξοδο έχει φτάσει ο Δήμος Γορτυνίας αναφορικά με τα απορρίμματα, την αποκομιδή και την εναπόθεση. Οι χωματερές που έχουν κλείσει μετά από αντίδραση των κατοίκων έχουν διογκώσει το πρόβλημα μήνες καλοκαιρινούς που ο πληθυσμός αυξάνει , μοιραία και τα απορρίμματα. Η κατάσταση σε όλο το Δήμο Γορτυνίας

είναι τραγική με τους λόφους των απορριμμάτων πλέον να είναι τα αξιοθέατα των περιοχών. Οι χωματερές που σήμερα εξυπηρετούν το σύνολο του Δήμου είναι μόλις 2 και αδυνατούν να καλύψουν τις αυξημένες πια ανάγκες. Ο Δήμαρχος της Γορτυνίας αναφερόμενος στο ζήτημα σημείωσε πως η ευθύνη είναι της Περιφέρειας  και πως εκείνη είχε δεσμευτεί για την λύση η οποία τελικά δεν δόθηκε έως τώρα! Ο Γιάννης Γιαννόπουλος δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις Τατούλη περί ευθύνης των Δημάρχων για την προσωρινή λύση , ενδεχομένως για να αποφύγει την όποια αντιπαράθεση. Φάνηκε ωστόσο ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του Δημάρχου πως υπήρχε δέσμευση της Περιφέρειας για λύση , περιφέρεια η οποία σήμερα νίπτει τας χείρας της. Το ίδιο βέβαια φαίνεται να πράττει και ο Δήμος αφού ο κ. Γιαννόπουλος επικαλέστηκε τον ΠΕΣΔΑ και την αδυναμία των Δημάρχων να προχωρήσουν σε κινήσεις που δεν περιγράφονται σε αυτόν, αφού αυτομάτως παρανομούν!
Συμπέρασμα; Η Γορτυνία σηκώνει τα χέρια ψηλά και αναμένει  τον Σμυρνιώτη να δεχτεί τον δεματοποιητή και τον Τατούλη να δώσει την οριστική λύση..
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/qEE-1mJQkPc