Ελένη Καρούντζου: Ο Δήμος Τρίπολης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ελένη Καρούντζου: Ο Δήμος Τρίπολης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Δεκέμβριος 05, 2019 - 19:42
8 σχόλια

H Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης κα. Ελένη Καρούντζου μίλησε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου για το 2019.

Αναφέροντας ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, που ξεκινά στις 7 Δεκεμβρίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020, στοχεύοντας να αναδείξει την πρωτεύουσα του Μοριά σε χριστουγεννιάτικο προορισμό της Νότιας Ελλάδας.

Στην πλατεία Άρεως δημιουργείται ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό, με παγοδρόμιο και τα σπιτάκια με τις Αρκαδολιχουδιές, ανοικτό από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ, έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές, που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Το άναμμα του δένδρου θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου στην πλατεία Πετρινού με πολλές εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά και συναυλία του Πάνου Μουζουράκη.

Δελτίο Τύπου

Video: 

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στην Τρίπολη


8 Σχόλια

Βρήκατε γεμάτο ντορβά κυρία Καρούντζου και τα χαλάτε. Τελειώνουν κάποτε όμως τα ρημάδια και τότε να σας δω!!!

Σε όποιον δεν αρέσουν οι εκδηλώσεις μπορεί άνετα να καθίσει στο όμορφο σπιτάκι του. Η Καρούντζου (και η κάθε Καρούντζου) απευθύνεται σε νοήμονα όντα, όχι σε όντα με μυαλό αμοιβάδας, από τα οποία δεν περιμένει να καταλάβουν. Γι' αυτό λοιπόν, όλες οι παραπάνω αμοιβάδες που σε μια αναλαμπή του ανύπαρκτου μυαλού σας καταφέρατε και αρθρώσατε (μετά πολλών κόπων και βασάνων φαντάζομαι) κάποια σχόλια, υπάρχει και η εναλλακτική του σπιτιού σας ή της καφετέριας. Ή ακόμα μπορείτε να μας απαλλάξετε και από την παρουσία σας και να πάτε κάπου εκτός Τρίπολης. Αμοιβάδες είστε έτσι κι αλλιώς. Who cares anyway

Η κριτική στην κυρία Καρούντζου θα γίνει στο τέλος των εορτών. Απολογισμός λέγεται. Πριν καν δούμε τι έχουν ετοιμάσει, τι να κρίνω; Συγκρατηθείτε κάποιοι, οι εκλογές τελείωσαν.

ΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ Η Κ ΚΑΡΟΥΤΖΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ. ΓΑΛΙΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.

Η Τρίπολη μπορεί να γίνει πολύ όμορφη τα Χριστούγεννα, δλδ ορθοτερα να καλυφτεί η ασχήμια της κ να τονιστουν τα πιο ωραία σημεία της διότι όμορφη κ γραφική δεν τη λες.... Πιστεύω ότι επενδύεις τέτοιες μέρες το κερδίζεις, όμως φέτος βλέπω μια δυσκινησια, εκτός από τις πομπώδες δηλώσεις έχει αργήσει ο στολισμός κ επίσης δεν έχει γίνει τπτ στις γειτονιές!που είναι τα λαμπιόνια κ οι φατνες;εδώ στο σεχι είχε μια ωραία φατνη στην πλατειτσα,που είναι;μετά τις γιορτές θα μπει;όχι ότι αυτά είναι τα προβλήματα μας απλώς έτσι για αλλαγή κλίματος τέτοιες μέρες.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.