Έλενα Αλεξάνδρου - Αθανασοπούλου: Με αίσθημα ευθύνης την Κυριακή ζητώ την ψήφο σας

Έλενα Αλεξάνδρου - Αθανασοπούλου: Με αίσθημα ευθύνης την Κυριακή ζητώ την ψήφο σας

Μάιος 24, 2019 - 18:08
0 σχόλια

Δύο μέρες πριν τις Εκλογές...

Επειδή πιθανότατα σας έχουμε κουράσει καθώς δεν είμαστε και λίγοι οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των συνδυασμών, θα ήθελα με λίγα λόγια να συνοψίσω γιατί με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας, ζητώ την Κυριακή την ψήφο σας:

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, πρώτη φορά ασχολούμαι με τα κοινά.

Είμαι νέα γυναίκα, νέα μητέρα και λόγω αυτών των ιδιοτήτων μου αρκετά ευαισθητοποιημένη σε θέματα της καθημερινότητας που πρέπει να βελτιώσουμε.

Είμαι διορισμένη και δεν έχω κάποιο προσωπικό όφελος από την πιθανή εκλογή μου.

Είμαι νέος άνθρωπος με θέληση και όρεξη να προσφέρω. Οι νέοι πρέπει να βγούμε μπροστά ως ενεργοί πολίτες και να μην μένουμε απλοί θεατές.

Είμαι σε μια θέση όπου μπορώ να έχω εικόνα πως λειτουργεί η τοπική αυτοδιοίκηση εκ των έσω και ιδίως στο νευραλγικό κομμάτι των οικονομικών καθώς είμαι προισταμένη στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Γορτυνίας.

Γεννήθηκα στον Βόλο και επέλεξα συνειδητά να ζήσω στην Τρίπολη, γιατί αγαπώ αυτό τον τόπο στον οποίο αποφάσισα να δημιουργήσω οικογένεια και να μεγαλώσω τα παιδιά μου.
Θέλω να είµαι η φωνή των νέων ανθρώπων στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο και όλων των πολιτών που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε µια ΝΕΑ Τρίπολη.

Δυστυχώς τα προβλήματα στην Τρίπολη είναι πολλά και δυσχαιρένουν την καθημερινότητα μας ως πολίτες. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης έχει αποδείξει ότι μπορεί να βελτιώσει και να ομορφύνει τον Δήμο μας.

Κύρια στοιχεία που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο αλλά και ως επαγγελματία είναι η ευσυνειδησία, η προθυμία, η συνέπεια, η αξιοπιστία, η παραγωγικότητα και το πνεύμα ομαδικότητας.

Δώστε μου την Δύναμη με την ψήφο σας να πάμε τον Δήμο της Τρίπολης Ξανά Μπροστά.

Ευχαριστώ από καρδιάς!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.