Ελεγκτικό: Απολύτως νόμιμο το έργο διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας (vid)

Ελεγκτικό: Απολύτως νόμιμο το έργο διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας (vid)

Ιούλιος 29, 2016 - 17:20
7 σχόλια

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουλίου η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου ανακοίνωσε ότι με απόφασή του τελεσίδικη και αμετάκλητη το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε απολύτως νόμιμο το έργο διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Είναι πολύ σημαντικό για την περιφερειακή αρχή ότι πλέον με τελεσίδικη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει αναγνωριστεί όχι μόνο η νομιμότητα του διαγωνισμού για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και γενικότερα η νομιμότητα σε όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε».

Η κυρία Νικολάκου αναφέρθηκε στην αμετάκλητη, τελεσίδικη και μη αναστρέψιμη απόφαση ότι το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης είναι καθ' όλα νόμιμο.

«Εμείς συνεχίζουμε με ευθύνη, με σοβαρότητα,Το έργο πρέπει να γίνει, έχει πολύπλευρες θετικές επιπτώσεις και ανοίγει έναν νέο δρόμο σε ό,τι έχει να κάνει με την πολιτική αντίληψη», συμπλήρωσε η αντιπεριφερειάρχης.

Ακολούθως, η κυρία Νικολάκου ανέφερε ότι το έργο βασίστηκε μόνο στο όραμα του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και της περιφερειακής αρχής να καταστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρότυπο ευρωπαϊκής περιφέρειας.

Τέλος, η κυρία Νικολάκου εκ μέρους της περιφερειακής αρχής κάλεσε όλους όσοι έχουν την ευθύνη να προσέλθουν να υπογράψουν το έργο, να μην καθυστερήσουν και προκαλέσουν βλάβη στους πολίτες, αναφερόμενη και στην επιστολή την οποία απέστειλε ο κ. Τατούλης στον ΦΟΔΣΑ και η οποία κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους υπουργούς.

Το έργο μας είναι απόλυτα νόμιμο, και θα οδηγήσει στη μείωση των δημοτικών τελών.

«Σήμερα θυμήθηκαν κάποιοι να λύσουν το θέμα των απορριμμάτων όταν τόσα χρόνια δεν είχαν προτείνει τίποτα; Αλλά δεν είναι ώρα να κάνουμε πολιτική Μαυρογιαλούρου. Γρήγορα να προχωρήσει η υπογραφή του έργου, διαφορετικά ο καθένας θα πρέπει αν αναλάβει τις ευθύνες του», είπε, τέλος, η κυρία Νικολάκου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr "Απόλυτα νόμιμο το έργο της Περιφέρειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων"


7 Σχόλια

Αν ήταν νόμιμο το έργο κα Νικολάκου, γιατί δε το υπογράψατε επί 12 μήνες με Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση; Το ελεγκτικό συνέδριο έχει εγκρίνει σύμβαση με ανύπαρκτη εταιρεία και ψάχνετε τώρα τρόπο να μας πείσετε οτι δε τρέχει τίποτα. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως..

Ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Δεν εξέδωσε τέτοια απόφαση το ελεγκτικό, αυτές είναι δηλώσεις της Νικολάκου. Το δημοσίευμα στηρίζεται σε δηλώσεις και τις ανάγει σε είδηση από το ελεγκτικό.

Ναι ρε προδότες, ούτε που σας διόριζε ο μεγάλος σεβαστήκατε, ούτε που σας έστελνε στην Αθήνα στα καλύτερα να εγχειριστείτε! Τς τς τς που καταντήσαμε......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.