Έλεγχος οικονομικής διαχείρισης δήμου Μεγαλόπολης

Έλεγχος οικονομικής διαχείρισης δήμου Μεγαλόπολης

Οκτώβριος 30, 2014 - 11:21
0 σχόλια

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 12:00 στο δημαρχείο Μεγαλόπολης. Μεταξύ των θεμάτων της  ημερήσιας διάταξης που συζητηθήκαν ήταν και ο «Έλεγχος οικονομικής διαχείρισης για τον μήνα Σεπτέμβριο του έτους

2014» Στην εισήγηση του ο πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής και δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος εισηγήθηκε του θέματος αναφέροντας ότι :

Η Ταμιακή Υπηρεσία υποβάλλει κάθε μήνα στο Δήμαρχο και την Οικονομική Επιτροπή λογαριασμούς εσόδων και εξόδων, οι οποίοι ελέγχονται από τα όργανα αυτά.

Στους μηνιαίους αυτούς λογαριασμούς εμφανίζονται τα βεβαιωθέντα έσοδα κατά είδος, καθώς και οι πραγματοποιηθείσες εισπράξεις και τα υπόλοιπα προς είσπραξη έσοδα.

Επίσης στους λογαριασμούς αυτούς εμφανίζονται οι πληρωμές που είχαν ενταλθεί και πληρώθηκαν, καθώς και τα υπόλοιπα προς πληρωμή έξοδα. Τέλος εμφανίζεται και το χρηματικό υπόλοιπο του Ταμείου, στο τέλος του μήνα, που αφορά ο έλεγχος.

Η Ταμιακή Υπηρεσία του Δήμου μας κατέθεσε με σχετικό έγγραφό της το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, τους λογαριασμούς οικονομικής διαχείρισης για το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2014, για τους οποίους καλούμαστε αφού ελέγξουμε τα στοιχεία τους να αποφασίσουμε σχετικά.

Έπειτα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής μετά από διαλογική συζήτηση ενέκριναν ομόφωνα  τους υποβαλλόμενους από την Ταμιακή Υπηρεσία του Δήμου, λογαριασμούς της οικονομικής διαχείρισης για το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2014.

Δείτε στο συνημμένο αρχείο την απόφαση και τα ποσά με τα έσοδα και τα έξοδα

Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.