Έλαμψε η αλήθεια και αποδείχτηκε πως όλα τα έργα εκτελέστηκαν προς όφελος των Δημοτών

Έλαμψε η αλήθεια και αποδείχτηκε πως όλα τα έργα εκτελέστηκαν προς όφελος των Δημοτών

Ιούλιος 11, 2018 - 07:31
2 σχόλια

Ανακοίνωση Τσιριγώτη-Μανιάτη-Χρανιώτη για την οριστική αθώωση τους

Τελεσίδικη και οριστική είναι πλέον η αθώωση μας, αφού δεν ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, που με απόφαση του μας είχε κρίνει αθώους στις 29-6-2018.

Με την απόφαση αυτή αποδόθηκε δικαιοσύνη και κατέρρευσαν οι κατηγορίες που μας είχαν αποδοθεί από άνανδρους συκοφάντες.

Κατηγορίες που αποδείχτηκαν άδικες ανυπόστατες και χωρίς κανένα περιεχόμενο.

Επί 11 χρόνια προσπάθησαν να μας διασύρουν κάτι που δεν κατάφεραν.

Στις 29-6-2018 κατέρρευσε μια σκευωρία πρωτόγνωρη για τον Δήμο μας.

Μια σκευωρία που ένα και μόνο στόχο είχε να σπιλώσει και να συκοφαντήσει ανθρώπους που τίμησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών, με μοναδικό σκοπό να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη. Έλαμψε η αλήθεια και αποδείχτηκε πως όλα τα έργα εκτελεστήκαν προς όφελος των Δημοτών και δεν ζημιώθηκε οικονομικά ο Δήμος.

Μαζί με μας δικαιώθηκε και ο αείμνηστος Θεόδωρος Λέφας που προσπάθησαν οι σκευωροί τα τελευταία χρόνια να σπιλώσουν τη μνήμη του.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, στους δικούς μας ανθρώπους και στη συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτών που πίστεψε σε εμάς και μας συμπαραστάθηκε, στους μάρτυρες υπεράσπισης και στους νομικούς μας.

Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν για να αποφύγουμε στο μέλλον τέτοιου είδους παραπομπές που αποθαρρύνουν υγιείς δυνάμεις που θέλουν να εμπλακούν με τα κοινά.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ π. Δήμαρχος Μεγαλόπολης
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ π. Αντιδήμαρχος Μεγαλόπολης
ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ π. Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τι λες εδω Σπύρο μου ; Γιατί το έκανες κοπτορραπτική το αρχικό δελτίο τύπου ; Εκει μέσα έγραφες και κάτι άλλα δικά σου, γνωστά Γαλλικά, από αυτά που ξέρεις εσύ καλά. Φοβήθηκες κάτι και το συμμάζεψες ; Το ARCADIAPORTAL πως είναι σίγουρο, πως δεν έχει ασκηθεί έφεση υπέρ του νόμου από τον εισαγγελέα Εφετών και δημοσιεύει αυτό το κείμενο ; Έχετε άμεση σύνδεση και πληροφόρηση απο το γραφείο του Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου ; ή την έχει ο Τσιριγώτης ; Πως ξέρει πως δεν έχει γίνει άσκηση των ενδίκων μέσων από οπουδήποτε κατά της απόφασης; Τσιριγώτη θυμήσου να μας πεις που ειναι τα έργα.

οι κατηγορούμενοι ή/και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι τους μπορούν να μάθουν από την αρμόδια γραμματεία αν ασκήθηκε ένδικο μέσο. Προφανώς ρώτησαν, έμαθαν και έγραψαν εδώ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.