«Έλαμψαν» τα νέα ταλέντα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (pics,vid)

«Έλαμψαν» τα νέα ταλέντα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (pics,vid)

Μάρτιος 26, 2018 - 19:23
0 σχόλια

Η μεγάλη γιορτή του 2ου All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ξεκίνησε με την αναμέτρηση των κλιμακίων με τα νέα παιδιά να στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως το μέλλον είναι εδώ και τους ανήκει.

Στον αγώνα επίδειξης κλιμακίων παμπαίδων Αρκαδίας και Μεσσηνίας για την ιστορία βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αρκαδίας με τα παιδιά να παίρνουν το πιο θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.

Οι νεαροί άθλητες έδειξαν πως διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και πως με σκληρή δουλειά και θέληση μπορούν να αποτελέσουν την νέα φουρνιά στον χώρου του Ελληνικού μπάσκετ.

Δείτε το βίντεο από τον All Star αγώνα των κλιμακίων Αρκαδίας και Μεσσηνίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

All Star Αρκαδίας: (Βερβαινιώτης)Αλεξόπουλος, Καψιώτης, Χαραλαμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιντώνης, Καλδής, Χατζόπουλος, Καντέλης, Συρεγγέλας-Αθανασιάδης, Χωματάς, Αϊβαλής, Σταβαράκης

All Star Μεσσηνίας (Αβδάλας): Κατσαργύρης, Καραγγελής, Σαραντόπουλος, Αλεξόπουλος, Γιαννόπουλος, Μούργης, Πετρίδης, Κονταργύρης, Καρταλιάς, Κατσιαρίμπας, Μαρκετάκης, Γιαννακόπουλος

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.