Εκτροπή οχήματος στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη

Εκτροπή οχήματος στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη

Μάρτιος 15, 2018 - 21:01
7 σχόλια

Τροχαίο  ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαρτίου στις 20:15  στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ οχήματος με κατεύθυνση προς Σπάρτη πιθανώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. 

Το τροχαίο έχει καταγράφει υλικών ζημιών καθώς δεν υπήρξε τραυματισμός. 

Η στροφή στην λεωφόρο ΟΗΕ είναι σύμφωνα και με τα στοιχεία της αστυνομίας μια επικίνδυνη στροφή που έχουν καταγράφει πολλα τροχαία ατυχήματα .

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Να τηρείται το όριο χιλιομέτρων που πρέπει εντός κατοικημένης περιοχής.......

Προτείνω όποιος ξαναβγεί από το δρόμο στη συγκεκριμένη στροφή να του παίρνουν το δίπλωμα και να ξαναδώσει εξετάσεις. Έλεος πια. Και μην ξεχνάμε. Φανάρια οπωσδήποτε. Αυτά θα λύσουν το πρόβλημα. Όταν ξαναέρθει ο Γιάννης στην εξουσία πιστεύω να το ρυθμίσει το θέμα.

Αν πηγαίνετε με το όριο ταχύτητας που είναι τα 50χλμ, και όχι τα 100χλμ που νομίζετε, δεν θα αναποδογυρίζετε

Θεωρώ θα βοηθούσε εξαιρετικά αν υπήρχε διαγράμμιση(δλδ άσπρες γραμμές) τόσο των εξωτερικών ορίων του δρόμου όσο και των λωρίδων. Θα μου πεις γιατί; Την νύχτα η άσπρη γραμμή βοηθά πάρα πολύ για να αντιληφθείς από μακριά την καμπύλη-στροφή του δρόμου. Η σκέτη μαύρη άσφαλτος ακόμα και με τα φώτα του αυτοκινήτου/κολώνων δεν ξεχωρίζει τόσο πολύ από το υπόλοιπο τοπίο καθώς όλα είναι σκούρα.

Ανέβαινα εκείνη τη στιγμή με το όχημα μου πρός στο 1ο Γυμνάσιο. Απο την αντίθετη πλευρά κατέβαιναν ένα Fiat Stilo & ένα Peugeot Rally κόκκινου χρώματος με "χίλια"και λέω στη γυναίκα μου κοιτα πως πάνε, θα τρακάρουν στη στροφή, κοιτάω εκείνη την ώρα τον καθρέπτη μου και βλεπω τον "κώλο" του Fiat να έχει πλαγιάσει και εκείνη τη στιγμή κόβεται το ρεύμα στη μεσαία λωρίδα στους πυλώνες και μου λεει η γυναίκα μου τρακάρανε, πεσανε επανω σε κολώνα. Κάνω αναστροφή και το κακό είχε γινει. Αυτοί που νομίζουν οτι οδηγώντας ένα Rally ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ είναι οι άρχοντες των δρόμων ειναι παντελώς βλάκες.

Κάποια καγκούρια έχουν την εντύπωση ότι τα χρέπια και οι κουβάδες που οδηγούν είναι αυτοκίνητα! Ρε ουστ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.