Εκτός ψηφοδελτίων της Α Αθηνών ο Γερουλάνος - Ξεκαθάρισμα λογιαριασμών στο Κίνημα Αλλαγής

Εκτός ψηφοδελτίων της Α Αθηνών ο Γερουλάνος - Ξεκαθάρισμα λογιαριασμών στο Κίνημα Αλλαγής

Ιούνιος 04, 2019 - 11:58
3 σχόλια

Χαρακτηριστικά ξεκαθαρίσματος λογαριασμών παίρνουν οι εξελίξεις που δρομολογεί η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Μετά τον κ. Βενιζέλο, η κυρία Γεννηματά φαίνεται να επιχειρεί να θέσει στο περιθώριο και τον Παύλο Γερουλάνο, υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, στον οποίο η πρόεδρος κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών, σύμφωνα με το protagon.gr. Σε πρώτη ανάγνωση πρόκειται για μια πολιτικά ακατανόητη ενέργεια από την πλευρά της κυρίας Γεννηματά.

Ο κ. Γερουλάνος κατάφερε να έχει υπερδιπλάσιο ποσοστό στην Αθήνα απ’ ό,τι το Κίνημα Αλλαγής στην ίδια περιφέρεια στην ευρωκάλπη (13,19% ο υποψήφιος δήμαρχος, μόλις 6,32% το ΚΙΝΑΛ) και η προσθήκη του στο ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητο ότι θα λειτουργούσε ενισχυτικά. Αλλά η κυρία Γεννηματά αρνήθηκε. Και μάλιστα, όπως έκανε και με τον κ. Βενιζέλο, πρότεινε στον κ. Γερουλάνο να διαλέξει μια άλλη εκλογική περιφέρεια! Κατά το ρεπορτάζ, ο κ. Γερουλάνος τής απάντησε ότι δεν έχει τον χρόνο να ολοκληρώσει μια επαρκή προεκλογική εκστρατεία σε άλλη περιφέρεια και αυτό είναι λογικό.


3 Σχόλια

Το μαγαζί στον γιό του Παπατζή και την κόρη του μπαμπά. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.