Εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου ο Γιαννακόπουλος

Εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου ο Γιαννακόπουλος

Σεπτέμβριος 02, 2014 - 17:12
9 σχόλια

Ο Ντάνος στη θέση του 

Με απόφαση του  Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης ο Νίκος Γιαννακόπουλος μένει εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου ύστερα από τις ενστάσεις των Γ.Μανώλη , Γ.Δέδε και Ο.Βουδούρη επικαλούμενοι κώλυμα εκλογιμότητας, επειδή είχε αναλάβει ως ιδιώτης εργολάβος έργα της Περιφέρειας.

Η αίτηση τους  έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης και κατά της απόφασης αυτής, ο κ. Γιαννακόπουλος δύναται να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τη θέση του κ. Γιαννακόπουλου στο περιφερειακό συμβούλιο καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" Θεόδωρος Ντάνος.


9 Σχόλια

Αν είχε αξιοπρέπεια και φιλότιμο ο Ντανος θα πρέπει να μην αποδεχθεί τη θέση. Ολη του η συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της μετεκλογικης περιόδου ήταν απαράδεκτη. Και κατά του Βαγγέλη και κατά του Πέτρου.

O Θοδωρής ο Ντάνος είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος σωστός περιφερειακός σύμβουλος και δεν πρέπει να γράφονται ανυπόστατες χαζομάρες ! έλεος με την περιφερόμενη εκτοξευόμενη βλακεία του καθενός.

Δυστυχώς αποδεικνύεται με τον πλέον εμφατικο τροπο ότι πολλοί νέοι άνθρωποι συνεχίζουν να πολιτεύονται με πρακτικές του παρελθόντος. Βλέπουν την πολιτικη μόνο ως πεδίο προσωπικού πλουτισμού, βολέματος και υστεροβουλίας. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεν σέβονται το δημοσιο χρήμα και το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι να υπηρετήσουν τον συμπολίτη και την κοινωνία.

Τι να πει κανεις?νεος ανθρωπος κ κανει τετοια "κολπα".απαραδεκτο...

καλά, ο Γιαννακόπουλος και αυτοί που τον κατέβασαν δεν ήξεραν ότι δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος; Ο Ντάνος τους έφταιγε που μόνος του έκανε εκλογικό αγώνα; Τον Γιαννακόπουλο ποιος τον ήξερε πριν τις εκλογές; πως πήρε τόσους σταυρούς άραγε; Ποιανού η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη άραγε ; Και γιατί να μην αποδεχθεί ο Ντάνος; Τόσες χιλιάδες τόν ψήφισαν και χωρίς να τον σπρώχνει κανένας...

Τον Νικολάκη ο Πέτρος τον κρέμασε γιατί τον είχε πρήξει να πάρει αξίωμα και τώρα του φταίει ο Ντάνος? Εδώ του είχε υποσχεθεί ότι θα τον κατέβαζε και για δήμαρχο. Γι αυτό ο Νικολάκης κάθε λίγο και λιγάκι ήταν στα κανάλια και του έφταιγαν δήθεν όλα. Ο Ντάνος είναι ο μόνος καθαρός άνθρωπος που υπάρχει εκεί μέσα. Ευτυχώς που βγήκε. Ευτυχώς Νικολάκη υπάρχει και θεία δίκη!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.