Εκτός λίστας της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης;

Εκτός λίστας της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης;

Απρίλιος 15, 2018 - 12:41
8 σχόλια

«Φωτιές» άναψε στη Νέα Δημοκρατία δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» στο οποίο υποστηρίζεται ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα βρεθεί εκτός λίστας στις επόμενες εκλογές. Το δημοσίευμα χαρακτηρίζεται «ύπουλο» από παραδοσιακά στελέχη.

Συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησαν: «Η μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται απαιτεί συστράτευση και όχι βέβαια αποστρατείες. Αυτό κατεξοχήν ισχύει για τον τέως πρόεδρο της Ν.Δ. Ευ. Μεϊμαράκη που είναι ταυτισμένος με τις μεγάλες μάχες και την ιστορία της παράταξής μας».

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε γεύμα που είχαν οι δυο τους, την Μεγάλη Εβδομάδα σε εστιατόριο στο Κολωνάκι: «Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί.

«Επειδή βλέπω την αγωνία σου για την ανανέωση μπορώ αν χρειαστεί να σε διευκολύνω. Απελευθερωμένος, θα δώσω τη μάχη για την παράταξη από όποιο μετερίζι κρίνεις σκόπιμο ότι μπορώ να προσφέρω» φέρεται να συμπλήρωσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Μεϊμαράκης.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Το καλλίτερο που έχει να κάνει ο Μειμαράκης.Ε Όχι να πάει κάτω από τον Κούλη...

@14:21 - Συριζόπουλο άλλαξε πλευρό να δεις άλλο όνειρο. Αυτό με τον Λέσβο-Μυτιλήνη και τα Αγγλικά 3ης Δημοτικού. Η ΝΔ θα κατέβει στις εκλογές ενωμένη και θα πάρει και αυτοδυναμία για να προχωρήσει η χώρα μπροστά και να ξεπεράσει την χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών.

Με 800 χιλιαδες νεους ψηφοφορους απο την Συρια-πακισταν -αλβανια ,παλι θα ειμαστε κυβερνηση ,τα παιδια παιρνουν υπηκοοτητες σε χρονο ρεκορ .

Nαι σιγουρα αν βαλεις τα αλμπανια που μενουν τριπολη και ατα γυρω χωρια σιγουρα ο Συριζα θα βγει πρωτος στην αρκαδια

Συριζοπουλα οτι και να λετε η ΝΔ σας προλαβε, και θα μαζεψει ψηφους απο ολα τα γυφτοπουλα και γυφτοβουλγαρους της αρκαδιας ,ποιο ευκολο να βγει κυβερνηση ο Λεβεντης παρα ο λεσβος μυτιληνη

@07:11 - Καλημέρα τρολάκι και καλό ξύσιμο εκεί που βρίσκεσαι. Να προσέχεις όμως μην το παρακάνεις γιατί και αύριο μέρα είναι, νέο ξύσιμο. Δεν χρειάζονται υπερβολές.

Θα εφαρμοστει και εδώ το κόλπο της Γαλλίας, όπου όλοι οι Γαλλοι ψηφιζουν ότι πιο δεξιο και ακραίο για να μπει καποιο φρένο στν εποικισμό και την διάλυση του κοινωνικού κράτους, και όλοι οι αλγερινοι, νεγροι "Γάλλοι" κλπ ψηφίζουν "πολιτική ορθότητα". Ε λοιπόν οι Γάλλοι είναι μειοψηφία...............σήμερα

Ο Παυλος ειναι διχασμενη προσωπικοτητα και χρηζει νοσηλειας !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.