Εκτός Κινήματος Αλλαγής ο Βενιζέλος

Εκτός Κινήματος Αλλαγής ο Βενιζέλος

Ιούνιος 01, 2019 - 18:45
7 σχόλια

 

«Στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τίθεται ο Γιώργος Καμίνης.» Αυτή η ανακοίνωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ώθησε στα άκρα τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έκανε μια δήλωση με την οποία ουσιαστικά ανακοίνωσε την οικειοθελή του παραίτηση.

Βενιζέλος: Η Γεννηματά κάνει το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ 

To γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Β.Βενιζέλου ο οποίος με δήλωσή του αφήνει να εννοηθεί ότι θέτει εαυτόν εκτός Κινήματος

Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει  πως  επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της  ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας.


7 Σχόλια

Έδιωξε τον ένα από τους τρεις και έμειναν οι δυο και ο κούκος. Ε ! ρε πολιτικά μυαλά !

Διώξε και το Λοβέρδο! Ο κόσμος μετά θα διώξει και εσένα!

Επιτέλους, μία πολύ καλή είδηση, αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ, πρώην Πασόκ, ένας από τους πιο επικίνδυνους πολιτικούς της χώρας. Γενικά, οι πολιτικοί περιφρονούν τους πολίτες, είναι κυνικοί και αναξιόπιστοι, αυτός όμως το παράκανε. Πολλοί πασόκοι θα πάρουν μια ανάσα ανακούφισης με αυτή την κίνηση της Φώφης. Και στις εθνικές εκλογές εκτιμώ ότι θα αυξήσει τα ποσοστά της.

Ναι, κι ο Λοβέρδος είναι ένας χούλιγκαν της πολιτικής σκηνής. Αλητεία και εγωπάθεια σε ύψιστο βαθμό. Ένα ακόμα βαρύδι για το κόμμα, τον εκτιμούν μόνο τα κομματόσκυλα. Αν φύγει ή τον διώξουν, θα κερδίσει το κόμμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.