Εκτός εκλογικής μάχης η Αντωνία Γιαννούλη

Εκτός εκλογικής μάχης η Αντωνία Γιαννούλη

Ιούνιος 12, 2019 - 19:17
7 σχόλια

Προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι την υποχρεώνουν να μην συμμετέχει στις εκλογές

Οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν, και τα κόμματα καταρτίζουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Όπως είχε αναφέρει το ArcadiaPortal.gr σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η Αντωνία Γιαννούλη, επικεφαλής της «Μαντινειακής Συμπολιτείας» είχε την υποστήριξη της γενικής γραμματείας του κόμματος και  είχε καταλάβει θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Λίγες ώρες πριν όμως τις επίσημες ανακοινώσεις η Αντωνία Γιαννούλη αποφάσισε να μην συμμετέχει ενεργά στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr  η κυρία Γιαννούλη για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους απέσυρε την υποψηφιότητα της και δεν θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Γιαννούλη όπως φαίνεται θα μείνει εκτός εκλογικής αναμέτρησης , αλλά θα είναι διαθέσιμη στο κόμμα να συνεισφέρει στον αγώνα από διαφορετικό μετερίζι.


7 Σχόλια

ωραία! «από διαφορετικό μετερίζι»... μπορεί ας πούμε να (αντι)γράφει τις ανακοινώσεις, τα δελτία τύπου και τα άλλα άρθρα του κόμματος, όπως ξέρει να κάνει πάρα πολύ καλά

Η Αντωνία είναι αξιοπρεπέστατη και προπαντός αγνό Τριπολιτσιωτάκι ! Μήπως όμως είναι η ώρα να αλλάξει στάση απέναντι σ' αυτούς που την αγνόησαν και την πρόδωσαν για πολλοστή φορά ?

Αγνο Τριπολιτσιωτακι;Δεν εχει πατησει ποτε,ουτε στα δημοτικα συμβουλια δε κατεβαινε απο την Αθηνα!!!!Ουτε τις ανακοινωσεις της Μαντινειακης Συμπολιτειας δεν εγραφε!!!! Τις αντεγραφε απο site Λαμιας και αλλαζε μονο το ονομα της παραταξης της.Ρε ουστ!Αρκετο σανο μας ταϊσες.

@18.54 ! Είσαι εμπαθής και άσχετος ! Διαφωνείς ότι είναι αγνό Τριπολιτσιωτάκι ?? Μήπως ξέρεις πού γεννήθηκε και πού μεγάλωσε μέχρι να τελειώσει το Λύκειο ? Και πολλά έκανε για την παράταξη που την πούλησε , αυτό ήθελα να αναδείξω ! ¨Η μήπως ήθελες να μην πάει να σπουδάσει στην Πρωτεύουσα και να καθίσει εδώ για να την βλέπεις εσύ !!! Αντε καληνύχτα σου .....και να σκεπάζεσαι τη νύχτα μη μας πουντιάσεις ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.