Εκτός ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ο Ρουμελιώτης

Εκτός ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ο Ρουμελιώτης

Μάιος 19, 2018 - 17:40
1 σχόλια

Ανασυγκρότηση ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Εκδικάστηκαν στο μονομελές πρωτοδικείο Πάτρας τα  ασφαλιστικά μέτρα  που κατέθεσαν δύο μέλη της Γενικής συνέλευσης της 12ης Μαΐου με αίτημα την παράνομη συμμετοχή των κ.κ. Ρουμελιώτη, Χριστοφόρου και Μεσσήνη στις εκλογές της Γ' ΚΟΠ παρακάμπτοντας  απόφαση του πρωτοδικείου Πάτρας που προϋπήρχε και τους απαγόρευε τη συμμετοχή στις εκλογές.
 
Το μονομελές πρωτοδικείο κηρύσσει έκπτωτους τους κ.κ. Ρουμελιώτη, Χριστοφόρου και Μεσσήνη λόγω παράτυπης συμμετοχής στις εκλογές.
 
Την θέση των τριών έκπτωτων παίρνουν οι πρώτοι επιλαχόντες από τις εκλογές της 12η Μαΐου.

Το Δελτίο Τύπου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου αναφέρει:

Μετά τις αρχαιρεσίες των μελών της Γ΄ ΚΟΠ που πραγματοποιήθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 12η Μαΐου 2018 και κατόπιν της εκδόσεως της από 18-5-2018 Προσωρινής Διαταγής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας προέβη σε ανασυγκρότηση σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 21/18-5-2018 πράξη του. Ως εκ τούτου λοιπόν η σύνθεση του νέου Διοικητικού μας Συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος : Διαμαντόπουλος Άγγελος
Αντιπρόεδρος : Ζάγκλας Ανδρέας
Γενικός Γραμματέας : Παναγόπουλος Δημήτριος
Ταμίας : Γραμματσούλιας Παναγιώτης
Μέλος : Αναστασόπουλος Σπυρίδων
Μέλος : Καλλιάνος Ιωάννης
Μέλος : Πλιάγκος Χρήστος

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.