Έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ στο Μαλλιαροπούλειο

Έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ στο Μαλλιαροπούλειο

Δεκέμβριος 06, 2018 - 09:53
0 σχόλια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Αρκαδίας, διοργανώνει Έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ, με στόχο τη γνωριμία του κοινού με τα σημαντικά εκθέματα του Μουσείου, υπογραμμίζοντας εμμέσως και σε συνδυασμό με την περίοδο των εορτών, την ανάγκη επικοινωνίας των ανθρώπων. Η έκθεση θα σκιαγραφεί την πορεία των τηλεπικοινωνιών, από τον τηλέγραφο έως τον κόκκινο κερματοδέκτη, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αναπολήσουν τη ρομαντική εποχή των τηλεγραφημάτων, αλλά και να θυμηθούν ή να γνωρίσουν τα τηλέφωνα με κέρμα, με μανιβέλα, κοκ.,  διαπιστώνοντας πως αυτό το τόσο οικείο αντικείμενο είναι ταυτόχρονα και τόσο άγνωστο αλλά και τόσο διαφορετικό με το πέρασμα του χρόνου.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για μία εβδομάδα από 17 έως 22 Δεκεμβρίου, ενώ σχολικές και άλλες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν, να γνωρίσουν το εξαιρετικό αυτό αντικείμενο επικοινωνίας σε όλες τις φάσεις της εξέλιξής του, να κατανοήσουν τη δομή του τηλεγραφήματος, ακόμη και να στείλουν τις ευχές τους χρησιμοποιώντας ένα τηλεγράφημα.

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής:
16-22 Δεκεμβρίου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (Φουαγιέ).  


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.