Έκθεση της Αλεξοπούλου Βασιλικής στην αίθουσα τέχνης Μπότης

Έκθεση της Αλεξοπούλου Βασιλικής στην αίθουσα τέχνης Μπότης

Δεκέμβριος 09, 2019 - 19:00
0 σχόλια

Η αίθουσα τέχνης Μπότης διοργανώνει έκθεση της Αλεξοπούλου Βασιλικής ‘ Ζωγραφίζοντας την πορσελάνη’, μικρές επιφάνειες πορσελάνης ,σερβίτσια (φλυτζάνια , κούπες, πιάτα) αποτελούν το καμβά της ζωγραφικής για τη δημιουργό, έτσι το άψυχο υλικό γίνεται πίνακας ή αντικείμενο λατρείας καθημερινής χρήσης.

Αφορμή, για να αρχίσει η δημιουργική διαδικασία ζωγραφικής σε πορσελάνη για την Κα Αλεξοπούλου, ήταν ένα αντίγραφο σε πορσελάνη του Δ.Μυταρά το οποίο η δημιουργός απέκτησε πριν δέκα χρόνια. Ξεκίνησε μαθήματα το 2010 και συνεχίζει , με υπομονή, επιμονή ,σταθερό χέρι και αγάπη για  την λεπτομέρεια. Η τεχνική της πορσελάνης  περιλαμβάνει και ψήσιμο σε φούρνο με τη χρήση κατάλληλων χρωμάτων, ανθεκτικών σε υψηλές  θερμοκρασίες. Η δημιουργική διαδικασία της τέχνης είναι το ζητούμενo, ο ίδιος ο άνθρωπος ως δημιουργός και όχι ως καλλιτέχνης.

Διάρκεια έκθεσης 14 έως 31 Δεκεμβρίου

(Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 – 14:00   & Τρίτη ,Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 – 21:00)

Έναρξη 14 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ

Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου 1   Τρίπολη Αρκαδίας-Τ.Κ.22100

Τηλ. 2710 231584 Kιν: 6979 773342, email: botistri@gmail.com, botis.gr

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Η βαθμολογία της Super League
Επόμενο άρθρο
Air Force... Παύλος (vid)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.