Έκθεση κοσμημάτων στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας

Έκθεση κοσμημάτων στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας

Μάιος 30, 2015 - 19:16
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει έκθεση κοσμημάτων με τη συμμετοχή των μαθητών της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα, από τις 4 έως τις 14 Ιουνίου.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Αρκαδίας, μέσω της γνώσης των μυστικών του παραδοσιακού επαγγέλματος της αργυροχρυσοχοΐας. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00, εκτός Τρίτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παράλληλα, το Σάββατο 6 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, θα φιλοξενήσει δρώμενα και αυτοσχεδιασμούς για ενήλικες από την Ομάδα Θεατρικής Αγωγής «Το Μικρό και το Μεγάλο». Οι συμμετέχοντες, με τη βοήθεια του τρεχούμενου νερού που αποτελεί πηγή ζωής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, θα παρασυρθούν σε παιχνίδια φαντασίας, γνώσης και διασκέδασης και θα ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβουν τα μοναδικά εκθέματα που σφράγισαν την ιστορία της Αρκαδίας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 20:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο e-mail papadopouloui@piraeusbank.gr ή στο τηλ.: 27950-31630 (κα Ήρα Παπαδοπούλου).

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07  Δημητσάνα
Τηλ.: 27950 31630

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.