Εκτάκτως συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Εκτάκτως συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δεκέμβριος 10, 2018 - 13:23
1 σχόλια

Έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ για αύριο Τρίτη προκειμένου να συζητηθούν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη Συμφωνία των Πρεσπών μετά και τις προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ, έχει συγκαλέσει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για πολιτικές εξελίξεις λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών εξαιτίας και της στάσης που θα κρατήσουν οι βουλευτές του Ποταμιού, οι ΑΝΕΛ θα συνεδριάσουν αύριο και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πως θα πορευτούν στη συνέχεια, με δεδομένο ότι έχουν ξεκαθαρίσει – οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος – ότι δεν θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, ο κ. Καμμένος είχε ανεβάσει τους τόνους για το θέμα τονίζοντας: «Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης είχε ζητήσει την αναπομπή της Συμφωνίας από τον κ. Τσίπρα, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν οι ΑΝΕΛ, πρόταση μομφής.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.