Τατούλης

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Σεπτέμβριος 21, 2019 - 11:17
2 σχόλια

Το συνεχιζόμενο κύμα μαζικών αφίξεων μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου αναμένεται να τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας που συγκαλείται εκτάκτως στις 12.00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, στη Λέσβο πέρασαν 1.383 άτομα που στο σύνολό τους ζήτησαν άσυλο. (228 τη Δευτέρα, 275 την Τρίτη, 225 την Τετάρτη, 247 χθες Πέμπτη και 408 σήμερα Παρασκευή). Στο ίδιο διάστημα πέρασαν στη Χίο 345 άτομα και στη Σάμο 564. Συνολικά δηλαδή στο Βόρειο Αιγαίο από τη Δευτέρα το πρωί έως σήμερα έφθασαν 2.292 πρόσφυγες και μετανάστες.

Δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο Κέντρο Τποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια της Μυτιλήνης, ο εκτελών χρέη διοικητής ενημέρωσε χθες την Εισαγγελία Πρωτοδικών ότι αδυνατεί να υποδεχθεί νεοεισερχόμενους αφού δεν υπάρχει πλέον χώρος ώστε να σταθούν προκειμένου να καταγραφούν. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στον πρόχειρο σταθμό πρώτης υποδοχής που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή της Σκάλας Συκαμνιάς.

Η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί θα αποτελέσει αντικείμενο σύσκεψης που προγραμματίσθηκε να γίνει με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων τοπικών υπηρεσιών την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί.


2 Σχόλια

Η εισβολή συνεχίζεται και οι κυβερνήσεις μας εθελοτυφλούν και εκτελούν το σχέδιο της ΝΤΠ για διάλυση των εθνικών κρατών και ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Το Ισλάμ είναι η θρησκεία που ασκεί έλεγχο των μαζών κατά τρόπο που υπηρετεί την ΝΤΠ. Είναι πολιτικοθρησκευτικό σύστημα που δεν σέβεται την διαφορετικότητα των ανθρωπίνων κοινωνιών αλλά έχει ως σκοπό την οικιοθελή ένωση ή την υποταγή τους στην Ούμα, την κοινωνία των πιστών της θρησκείας αυτής που πρέπει να απλωθεί σε όλη τη Γη. Αντί να ελέγξουν τα σύνορα τα άφησαν απροστάτευτα και δεν επιστρέφουν πίσω στην Τουρκία όσους μας στέλνει. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Οι Βούλγαροι και οι Σκοπιανοί που έχουν και λιγότερο στρατό δεν μπαίνει κανένας ,βέβαια εμείς έχουμε δυσκολότερα θαλάσσια σύνορα ,αλλά τουλάχιστον τον Έβρο έπρεπε να τον έχουν κάνει απροσπέλαστο ενίσχυωντας τον φράκτη !Τελως πάντως μαύρη Ελλαδιτσα μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.