Έκτακτη συνεδρίαση για το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας για την αποκατάσταση δημοτικού σχολείου Μελιγούς

Έκτακτη συνεδρίαση για το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας για την αποκατάσταση δημοτικού σχολείου Μελιγούς

Ιανουάριος 11, 2018 - 19:28
0 σχόλια

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν-3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Λήψη απόφασης σχετικά με την παραλαβή των προμελετών για την πράξη με τίτλο «Αποκατάσταση Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων». 

2. Λήψη απόφασης σχετικά με την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «Αποκατάσταση Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Σε σχετική Πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.