Εξοργισμένη η παράταξη Παυλή για τις πασχαλινές εκδηλώσεις (video)

Εξοργισμένη η παράταξη Παυλή για τις πασχαλινές εκδηλώσεις (video)

Απρίλιος 28, 2011 - 14:47
36 σχόλια

- Ψήφισαν τον προϋπολογισμό με τις «ενδεικτικές» τιμές κ όταν αυτός υλοποιήθηκε ενίστανται!
- Ζητούν απολογία Υπευθύνων στο Δ.Σ και συγνώμη προς τους πολίτες  ενώ κάνουν λόγο και για εξυπηρέτηση ημετέρων!
Της Χριστίνας Τσιορωτά

Ένα θετικό βρήκε η παράταξη Παυλή στη διοργάνωση των πασχαλινών εκδηλώσεων από το Δήμο Τρίπολης και αυτό ήταν η διασπορά τους στα Δημοτικά Διαμερίσματα. Στο υπόλοιπο σύνολο η παράταξη εξαπέλυσε μύδρους ζητώντας από το Δήμαρχο , τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σάββα Σαββάκη και τους υπεύθυνους της διοργάνωσης  ν απολογηθούν στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο και να ζητήσουν και συγνώμη!

Η παράταξη στηλίτευσε το κόστος χαρακτηρίζοντας το ως ιδιαίτερα υψηλό σε μια περίοδο οικονομικά δύσκολη, μίλησε για τιμολόγια που γράφουν συγκεκριμένες τιμές, τιμές όμως που αναρτήθηκαν αυξημένες επι 3 στην Διαύγεια! «Λάθη δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος» είπε ο επικεφαλής Δημήτρης Παυλής ξεκαθαρίζοντας πως ήδη ελέγχονται όλα τα κονδύλια και οι παροχές.
Η παράταξη ωστόσο απέφυγε τις δικές τις ευθύνες αφού υπενθυμίζουμε πως είχε ψηφίσει τον «φουσκωμένο» προϋπολογισμό. Η εξήγηση που έδωσε ο επικεφαλής ήταν πως η παράταξη έπρεπε να ψηφίσει τον προϋπολογισμό των εκδηλώσεων , εντόπισε τις υψηλές τιμές σε αυτόν ωστόσο επαναπάφτηκε στην εξήγηση πως επρόκειτο για ενδεικτικές και πως οι τελικές δεν θα ήταν αυτές! Η πράξη απέδειξε ωστόσο πως δεν υπήρξε τίποτα ενδεικτικό με αποτέλεσμα; Η μείζονα αντιπολίτευση να στηλιτεύει έναν προϋπολογισμό ο οποίος έχει και την δική της υπογραφή!

 

Η τοποθέτηση Παυλή

«ο σκοπός της συνέντευξης αυστηρά έχει σχέση με τις εκδηλώσεις του Πάσχα το τριήμερο στην πόλη και στα Δ.Δ και το κόστος της όλης διαδικασίας και τον προϋπολογισμό που ψηφίσαμε.
Η παράταξή μας ομόφωνα ψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα  του Δήμου, εκεί μας δόθηκε προυπολογισμός των εορτών αυτών.  Η απάντηση η δική μας ήταν θετική με αυστηρή κριτική για το κόστος και το ύψος, ζητήσαμε να μην φτάσουν σε αυτό το ύψος, ήταν αυξημένοι σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά να κοιτάξουμε να περιορίσουμε δραματικά το κόστος. Μας είπαν ότι είναι ενδεικτικοί κ πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν το κόστος να είναι πολύ χαμηλότερο.
Διαπιστώσαμε απλοχεριά να μοιράζονται χρήματα δεξιά κ αριστερά σε βαθμό που εξοργίστηκα και έθεσα θέμα και ρώτησα των αντιδήμαρχο αν είναι γνώστης. Δεν ήταν γνώστης! Και το λέω διότι στα συμβούλια μονίμως ο αντιδήμαρχος δηλώνει με παρρησία ότι δεν υπάρχουν χρήματα, είναι λίγα , τεράστιες περικοπές και οτιδήποτε θέλει να γίνει πρέπει να έχει χαμηλό κόστος.
Μετά τις δαπάνες που έγιναν αυτές τις μέρες στο επόμενο συμβούλιο, θ απαιτήσω ν απολογηθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, να μας πει πως συνάδουν αυτά τα 2.
Η Τρίπολη είναι προορισμός για υτήν την γιορτή. Έχουμε παράδοση για το Πάσχα στην πόλη μας και έρχονται πολλοί επισκέπτες. Άρα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όλοι κ ειδικά ο Δήμαρχος ποιες είναι οι εκδηλώσεις που πρέπει να στηρίξουμε ενδεχομένως και με παραπάνω έξοδα, στη λογική όμως πάντα της οικονομικής συγκυρίας. Το Πάσχα εντάσσεται για εμάς σε αυτή τη λογική. Θέλουμε να την στηρίξουμε, όπως και την Άλωση…
Παρατηρήθηκε και θα έλεγα είναι κοινό μυστικό, πράγματι έγιναν σοβαρές προσπάθειες,
Και η πλατεία διευθετηθεί και κόσμος ήρθε, η όλη διαδικασία όμως ήταν κατώτερη του αναμενομένου. Το λέω διότι ακόμα καις ήμερα αποτυπώνεται σε πρωτοσέλιδα η εκδήλωση αναφορικά με την συμμετοχή του κόσμου.
Αφού είχαμε λιγότερο κόσμο θα έπρεπε το κοστολόγιο να είναι μικρότερο
Έχουμε ενοχληθεί αφάνταστα από τον τρόπο που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια κάποιες δαπάνες.
Επειδή εμπλέκονται επαγγελματίες δεν έχω πρόβλημα μαζί τους αλλα διαπιστώνουμε πράγματα απίθανα. Υπάρχουν τιμές μονάδας υψηλότατες που ήρθαν εκ των υστέρων από την ψηφοφορία που έχουν προσαρμοστεί ακριβώς στις ενδεικτικές τιμές και δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα
Είναι προς διερεύνηση τα κονδύλια και θα βρούμε την άκρη σε ότι συμβαίνει
Δεν μπορεί να αναγράφεται ότι θα προμηθευτούμε κάρβουνα με 2.20 το κιλό όταν τα κάρβουνα πουλιούνται 0.80 το κιλό συν ΦΠΑ.
Και διαπιστώνουμε αυξημένα κονδύλια, και να πληρώνονται προμηθευτές με τις ενδεικτικές τιμές που είχαν φέρει. Οι τιμές δεν πάνε λιγότεροι πάνε περισσότερο.
Έχω τιμολόγιο του Δήμου με, 075 συν ΦΠΑ και στη Διαύγεια με 2.20!
Ποιος λέει ψέματα;;;

Υ.Γ: Σε λίγο το video της συνέντευξης 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/fV20XVDGsXM


36 Σχόλια

mazi ta fagame dimitri!!! afou enekrines to budget apo tin arxi ti den sou aresei tora?

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΓΚΟΥΡΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!

ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ,ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Κ ΕΦΑΓΑΝ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...ΑΛΛΑ Κ Ο ΚΟΣ ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ Κ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΥΧΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ,ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ...ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ????Κ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ Κ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ... Υ.Γ:ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ... Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....

Μπράβο κ. Παυλή, μας συγκινήσατε με όλα αυτά που είπατε... Αλλά έχω μερικές ερωτήσεις: 1. Που ακριβώς ήσασταν όλες αυτές τις μέρες? Σε ποια εκδήλωση δώσατε το παρόν? Έτσι στηρίζετε την προσπάθεια του Δήμου? 2. όπως αναφέρατε, ψηφίσατε προϋπολογισμό! Οικονομολόγος είστε. Δεν ήταν απολογισμός. Πάντα υπάρχει ένα ενδεχόμενο απόκλισης. 3. Γιατί δεν καταψηφίσατε τον προϋπολογισμό για τα κάρβουνα, αφου εκ των προτέρων γνωρίζατε οτι πωλούνται με 0,80€? 4. Γιατί δεν στηλιτεύεται και τις δαπάνες για χορευτικούς συλλόγους, όπως η Αρκαδιανη του κου Τσιαμούλου? 1500€ δεν είναι και λίγα ε? Επίσης, στην πρόσκληση των δημοσιογράφων, μιλήσατε για : a) Απολογισμό πεπραγμένων της Δημαρχίας Σμυρνιώτη. Δεν ακούσαμε τπτ για αυτά. Μήπως να πείτε και ένα μεγάλο μπράβο που ετοιμάστηκε η πλατεία σε τόσο σύντομο διάστημα? Που η πόλη άρχισε ξανά να κινείται με εκδηλώσεις όπως αυτή των Αποκρεών και του Πάσχα? β) Στην πρόσκληση των δημοσιογράφων αναφέρεται οτι θα παραχωρήσετε συνέντευξη. Από αυτά που είδαμε μάλλον για διάγγελμα πρόκειται... Συγχαρητήρια για τη δημιουργική αντιπολίτευση "Πρωτεύουσα του Μωριά"

ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ.!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΨΟΓΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΛΙΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ. ΩΣ ΚΑΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΕΟΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ;

einai alhtheia k.paylh oti exete polla timologia fototypia me times poy einai exofrenikes???etsi akoygete???

ΑΝΩΝΥΜΕ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΙΤΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 12000 ΕΥΡΩ..... ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ........ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ........ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕ..............

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ SUPER MARKET ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ , ΚΡΗΤΗ , ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ Κ.Τ.Λ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 6500 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ 3500 ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!

KAI AYTΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TV SUPER ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!!!

MIA ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ΣΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΣΑΤΕ ! ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! ΠΑΥΛΗ ΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ...ΘΕΛΩ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΥΛΗ.ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ!!! ΟΜΩΣ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΣΑΒΒΑΚΗ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ (ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ;) ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ; κΑΛΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Κ. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Κ. Α ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΧΕΙ Ο ...ΘΕΟΣ!!!

κουρεμενοι ειναι ολοι εκει στον δημο!γι αυτο κ κριβονται!που ειναι ο σμυρνιωτης?να μας πει τι συμβαινει με τα τιμολογια που υπαρχουν?που ειναι τα λεφτα μας κ.δημαρχε?ο σαββακης δεν μας ειπε τιποτα...δεν ξερει λεει θα το ψαξει το θεμα,δεν ηξερε, ηταν στο λογιστικο γραφειο του ενω αυτοι που τον ψηφισαν τον εστειλαν στο δημο!καταλαβενετε ποιους ψηφισαμε....

Δημητράκη δεν περίμενες να γίνει ο απολογισμός και μετά να τοποθετηθείς. Πρόσεξε μην εκτεθείς γιατί φαίνεται ότι έχεις μπλέξει προϋπολογισμό και απόφαση ανάθεσης με τις τελικές τιμές των τιμολογίων. Ελπίζω να έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη αν τα πυρά σου κατά της δημοτικής αρχής αποδειχθούν άσφαιρα. Αλλιώς απλά για μιά ακόμα φορά προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ, ΜΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ,ΜΕ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!!ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ....ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ! Υ.Γ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΝΧΟ.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ,ΒΡΕΤΟΥ,ΖΑΜΠΑΘΑ,ΤΡΟΥΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ..........ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΑΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΚΤΗΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΔΙΑΚΟΝΙΑΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!!

θελω να δω δηλωσεις που θα κανει η παραταξη Παυλη την δευτερα , μετα την συνεδριαση για την απογραφη ,για την διαχειρηση των οικονομικων που εκανε ο αλλος Δημητρης

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!ΟΠΟΙΟΣ Π.ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ...ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΛΤΕΤΣΙ,ΤΕΓΕΑ,ΛΕΒΙΔΙ,ΣΚΥΡΙΤΙΔΑ,ΦΑΛΑΝΘΟΣ,ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ,ΚΟΡΥΘΙΟ ΕΙΤΕ Κ Π.ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΙΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ!ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ Ο Κ.ΠΑΥΛΗΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ Ο Κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 200.000€ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ 160.000€ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ 7 ΔΗΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.!!! ΔΕ Ν0ΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΑΤΕ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

OI ΣΘΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο κΟς ΠΑΥΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΣΝΟ ΙΣΩΣ? Ή ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ?

Ο κ. Παυλής αντί να δημιουργεί εντυπώσεις αδυνατώντας να αποδεχεθεί ότι η νέα Δημοτική Αρχή βγάζει το Δήμο από τη μιζέρια και την ανυποληψία που τον είχαν οδηγήσει η "μαυρογιαλούρικη" νοοτροπία κάποιων από τους στενότερους συνεργάτους του, μήπως πρέπει να αναφερθεί και στο πως χρησιμοποίησε το Επιμελητήριο στον προεκλογικό του αγώνα στις βουλευτικές εκλογές του 2009;

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ο Κος ΠΑΥΛΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ <<ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ>>.!!!

Re file tis mas Les Gia perisy?afoy fetos mono Gia ton p.dimo tripolis kataspatalithikan 150.000e k 60.000 Gia toys ypoloipoys.tha xexasoyme k ayta poy xeroume me esas!hmarton thee moy!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ(ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ,ΒΡΕΤΤΟΥ,ΖΑΜΠΑΘΑ ΚΛΠ)ΓΤ ΔΕ ΛΕΤΕ ΚΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ, ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Κ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ,ΓΤ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ,ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟ Κ ΜΟΝΟ...ΕΕΕΕΕ?????Κ ΚΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1:37 ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ...Ο ΚΟΣ ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΠΑΥΛΗ ΤΟΝ ΚΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΤΟΝ ΚΟ ΒΟΣΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΦΙΛΙΚΩΝ Κ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΟΝΔΗΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ 1500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ????ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ...Κ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ...ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ...ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ Κ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ???ΜΕΣ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΥΛΗ-ΤΣΑΜΟΥΛΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΑΑΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΚΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ???ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...ΟΠΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....ΦΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ Κ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΕΙΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Κ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ Κ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΓΚΕΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...

Μπράβο στον Δήμαρχο Σμυρνιώτη και στην ομάδα του ( και ουχί "παρέα" του) για το επίπεδο και τη σοβαρή στάση που κρατούν απέναντι σε ολα τα φαιδρά που ακούγονται και γράφονται, κύριοι οι εποχές άλλαξαν..... τέρμα στην πολιτική της γουρνοπούλας και του κουραμπιέ, οι απαντήσεις δίνονται με ΕΡΓΑ και οχι με λόγια και είμαι σίγουρος οτι η ομάδα Σμυρνιώτη θα απαντήσει οταν πρέπει μα τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, και με την αντιπολίτευση που κάνετε ο Σμυρνιώτης θα δίνει απαντήσεις όχι για άλλα τρια αλλά για άλλα δεκατρία (13) χρόνια από τη θέση του Δήμαρχου......Α!!!! ΚΑΙ επειδή και αυτό σας πονάει ΜΑΖΙ με την ομάδα του.....

kripsoy k.smyrnioth............

giannh vale na grafoyn kata toy pavli giati sas exei kanei filo k ftero...ekei sthn dhmarxia poy exeis proslabei thn akribomisthei xanthia gia grafeio typoy!!!!grafte fiadrotites....sto telos tha xyrisoyn to gamprooooooooooooooooooooooooooooo!!!

ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ..........

ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ ,ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ!ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΚΙΕΣ! ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΙ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!

ΒΕΒΑΙΑ!!ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ....ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!!(ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΟΜΩΣ).ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!1ΑΙΧΟΣ....!!!

ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΠΑΥΛΗ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΑΛΛΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ "ΠΑΡΤΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΗΛΑΔΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ . ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ! ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ! Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ! ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !

Αν κοιτάξει καλά ο ''dexios'' θα δει ότι δεν έβγαλαν μίζα από το Πάσχα όλοι οι δημοσιογράφοι - φίλοι όπως τους λέει! Υπήρξαν και ΜΜΕ που δεν πήραν ούτε σεντ, αλλά διαφήμισαν και φέτος το Πάσχα στην Τρίπολη (όπως το κάνουν χρόνια, άλλωστε), γιατί το θεωρούν υποχρέωσή τους και δεν έχουν αξιωθεί ποτέ τίποτα και από καμια Δημοτική Αρχή...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ ΑΚΙ....ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΕΙΑ!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΙΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!