Εξερευνήστε το Μαίναλο με ATV 4x4 και mountain bikes

Εξερευνήστε το Μαίναλο με ATV 4x4 και mountain bikes

Δεκέμβριος 14, 2012 - 19:17
2 σχόλια

Η εταιρεία EXPLORE ΜΑΙΝΑΛΟ είναι μία ελληνική εταιρεία περιπέτειας και δράσης, με έμφαση στον οικολογικό τουρισμό και στα φιλικά προς το περιβάλλον ταξίδια στην καταπληκτική φύση της Αρκαδίας. Έχει βάση στην Βυτίνα Αρκαδίας, μια τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλους με πολλές κρυμμένες ομορφιές.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε  στους πελάτες μας μεγάλη ποικιλία από υπαίθριες περιπέτειες με γουρούνες (ATV 4×4) , ποδήλατα (Mountain Bikes) και πεζοπορίες μέσα στην άγρια φύση του Μαινάλου, ένα απέραντο ελατοδάσος.

Αυτή την περίοδο υπάρχουν χιονισμένες  διαδρομές στις οποίες με την χρήση ενός  ATV 4X4 – ΓΟΥΡΟΥΝΑ , μπορείτε να απολάυσετε.

Σε κάθε διαδρομή σας παρέχουμε  προστατευτικό κράνος , αδιάβροχα  αν χρειαστεί και χειμερινά γάντια .

Διαδρομές με Γουρούνες

Παρέχουμε ποικιλιά διαδρομών προσεκτικά επιλεγμένες για αρχάριους ή πεπειραμένους οδηγούς. Η κάθε γουρούνα είναι αυτόματη και σας παρέχουμε όλων των απαραίτητο εξοπλισμό για να εγγυηθούμε πρωτίστως την ασφάλεια σας και την απόλαυση της περιήγησης. Ο ενδιαφερόμενος οδηγός γουρούνας θα πρέπει να κατέχει δίπλωμα αυτοκινήτου.

Βυτίνα- Μεθύδριο – Μυλάοντας      από 50 €  μια προσφορά του arcadia portal στα 40 €   (30 € ο οδηγός και  10€ ο συνεπιβάτης )                                                       Διάρκεια 1,5 ώρα
Βυτίνα – Δρακοσπηλιά -  Αλογόβρυση  60 € ( 40€ οδηγός και 20 €  συνεπιβάτης )     Διάρκεια 2 ώρες
Βυτίνα – Κάπελη – Ρούχους   50€  ( 35€ ο οδηγός και 15€ ο συνοδηγός )             Διάρκεια 2 ώρες
Βυτίνα - Μαδάρα ελάτης – Καμπέας  70€  ( 50€ ο οδηγός και 20€ συνεπιβάτης )   Διάρκεια 3 ώρες
Βυτίνα-Νυμφασία- Ασκητήριο Σφυρίδας  από 60€ μια προσφορά του  arcadia portal στα 50 €  ( 35€ ο οδηγός και 15€ ο συνοδηγός )                                                                            Διάρκεια 2,5 ώρες

Διαδρομές με ποδήλατο

Βασική προϋπόθεση είναι να ξέρει κάποιος ποδήλατο όμως στην περίπτωση της ορεινής  ποδηλασίας χρειάζεται επιπλέον εκπαίδευση, γιατί οι εδαφικές συνθήκες είναι  απαιτητικές. Η εκπαίδευση γίνεται  στη χρήση των ταχυτήτων και  στο πέρασμα σημείων (κατηφόρες, πετρώδη εδάφη, νερά, πεσμένοι κορμοί)

 

Ενοικίαση χωρίς οδηγό 10€ για μία μέρα
Ενοικίαση με οδηγό

Διαδρομή Βυτίνα – Πηγή Παυσανία  15 €/ ποδήλατο      Διάρκεια 1,5 ώρα
Διαδρομή Ρούχους- Κάπελη   20 €/ ποδήλατο                   Διάρκεια 2,5 ώρες

Πεζοπορίες

Απευθύνεται σε αυτούς οι οποίοι αγαπούν το περπάτημα στην φύση, με σκοπό κατά βάση τη σωματική άσκηση, τη πνευματική ευεξία, και γενικότερα τη ευχα-
ρίστηση και τη ψυχαγωγία, μέσα από την κίνηση.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε  στο ποταμό Μυλαόντα , στο ελατοδάσος του Μαινάλου και σε παλιά Ασκηταριά-Μοναστήρια. Οι πεζοπορίες γίνονται κυρίως  σε μονοπάτια Ε4 που φροντίζουμε πάντα να είναι καθαρά και ασφαλή.

Η διάρκεια είναι από 1,5 εως 3 ώρες  και το κόστος ξεκινά από   10 € / άτομο

 

Website      www. explore-mainalo.gr

Info 6938169580

Και υπάρχει και σελίδα στο facebook

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/H0bJF_4kj4k


2 Σχόλια

τι γίνεται όταν η γουρούνα συναντήσει αγριογούρουνο?????