Εξελέγη η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Αριστεράς

Εξελέγη η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Αριστεράς

Μάρτιος 13, 2012 - 08:42
1 σχόλια

     Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στις 11.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη με επιτυχία και καθολική συμμετοχή των μελών η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Οργάνωσης Αρκαδίας της Δημοκρατικής Αριστεράς.
    Έγινε ενημέρωση για τις αποφάσεις της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ για την καταψήφιση του μνημονίου, της δανειακής σύμβασης και των νέων μέτρων καθώς και τις προτάσεις του κόμματος για την έξοδο από την κρίση, από τον Γιώργο Τσόγκα, μέλος της Κ.Ε. και του Οργανωτικού Γραφείου.

     Έγινε συζήτηση για την προετοιμασία της οργάνωσης και την δραστηριοποίηση των μελών και φίλων του κόμματος ενόψει της επερχόμενης εκλογικής μάχης. Στην συνεδρίαση κατατέθηκαν από τα μέλη και εξετάστηκαν οι προτάσεις πιθανών υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές.
     Ομόφωνα εξελέγη 5μελής Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας αποτελούμενη από τους :
• Κανέλο Κούλη,  Συντ/χο Δημόσιο Υπάλληλο
• Παναγιώτη Κουτσούγερα, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό – Ελεύθερο Επαγγελματία
• Στράτο Μάγκλαρη, Φοιτητή Πανεπιστημίου Πελ/σου
• Τάκη Μπουλουγούρη, Συντ/χο Τραπεζικό Υπάλληλο
• Άκη Χουζούρη, Καθηγητή στην Μέση Εκπαίδευση
      Με μυστική ψηφοφορία των μελών της Ν.Ε. εξελέγη ομόφωνα Γραμματέας ο Παναγιώτης Κουτσούγερας.
       Αποφασίστηκε η ανάληψη δράσης για την οργανωτική ανάπτυξη με εγγραφές νέων μελών και η συνέχιση της οικονομικής εξόρμησης για την κάλυψη των αναγκών του προεκλογικού αγώνα με εισφορές φίλων και μελών της οργάνωσης.
      Η Ν.Ε. Αρκαδίας της ΔΗΜΑΡ θα αποφασίσει 1) για την κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη της, 2) για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών και 3) θα καταθέσει Πρόταση για την συγκρότηση Εκλογικής Επιτροπής αποτελούμενης από μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ, που θα αναλάβει και τον συντονισμό της προεκλογικής δουλειάς.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αλήθεια από ότι ξέρω ο Χουζούρης είναι συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ και μέλος του ΠΑΣΟΚ . Και η απορία μου είναι ……… στην ΔΗΜΑΡ να υποθέσω ότι τα ξέρουν αυτά ……. Στην ΠΑΣΚΕ και στο ΠΑΣΟΚ το ότι τους πούλησε το ξερόυν ?????? είναι ακόμα μέλος τους ή τον έχουν ήδη διαγράψει ????? Α μεθαύριο θα πάει να ψηφίσει για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!