Εκπτώσεις στους συνεπείς για τα δημοτικά τέλη κοινόχρηστων χώρων

Εκπτώσεις στους συνεπείς για τα δημοτικά τέλη κοινόχρηστων χώρων

Αύγουστος 26, 2016 - 18:02
0 σχόλια

Την παροχή εκπτώσεων σε συνεπείς υπόχρεους για τέλη μισθώματος κοινόχρηστων δημοτικών χώρων προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Ειδικότερα με την προτεινόμενη διάταξη, προβλέπεται η δυνατότητα να παρέχεται έκπτωση έως 10% επί των αρχικών τελών και μισθωμάτων που καταβάλλονται για την παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου δημοτικού χώρου σε όσους κατά το προηγούμενο έτος είχαν καταβάλει το σύνολο αυτών και είχαν τηρήσει τους όρους των σχετικών αδειών.

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λαμβάνεται κατ' έτος για την έγκριση των τελών, δύναται να παρέχεται έκπτωση έως 10% επί των αρχικών τελών και μισθωμάτων που καταβάλλονται για την παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου σε όσους το προηγούμενο έτος κατέβαλαν το σύνολο αυτών και τήρησαν τους όρους των σχετικών αδειών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.