Έκπληξη με Καλιτζάκη από τον Αστέρα Βλαχιώτη - Επαφές και με Μαυρέα

Έκπληξη με Καλιτζάκη από τον Αστέρα Βλαχιώτη - Επαφές και με Μαυρέα

Ιούνιος 11, 2019 - 17:46
0 σχόλια

Μια είδηση που σαφώς προκαλεί έκπληξη είναι η πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Αστέρα Βλαχιώτη με την Λακωνική ομάδα να ποντάρει στην μεγάλη εμπειρία του παλαίμαχου άσου αναφορικά με τα τμήματα υποδομών της.

Εκτός όμως από την πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη η Λάκωνες είναι στην αναζήτηση προπονητή με τα δημοσιεύματα από την Μεσσηνία να κάνουν αναφορά στο όνομα του Αντώνη Μαυρέα με τον ρώην τεχνικό του Παναρκαδικού να είναι ψηλά στην λίστα του Αστέρα Βλαχιώτη με τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιάννη Καλιτζάκη

“Το Δ.Σ του Αστέρα Βλαχιώτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της  ΑΕΚ Γιάννη Καλιτζάκη ο οποίος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της ομάδας μας! Σε δήλωσή του, τόνισε οι στόχοι οι δικοί μου, συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδος”.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.