Εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη (vid)

Εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη (vid)

Δεκέμβριος 11, 2018 - 15:28
2 σχόλια

Για το ψηφοδέλτιό του μίλησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, ανακοινώνοντας ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις ως προς τα ονόματα που θα περιλαμβάνονται σε αυτό σε όλους τους Νομούς.

Δεν έχουμε μπει στη εκλογική διαδικασία, είπε, επισημαίνοντας ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Ασφαλώς θα υπάρξουν εκπλήξεις στους νομούς αυτό θα έρθει στην ώρα του, τώρα ανακοινώνουμε κάποιες πολιτικές συμφωνίες σημαντικών ανθρώπων που ενισχύουν το πολιτικό προφίλ  της Νέας Πελοποννήσου.

Όσον αφορά στη μεταπήδηση των μέχρι πρότινος υποψηφίων που βρίσκονταν στο πλευρό του ως περιφερειακοί σύμβουλοι, αποκάλυψε ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι μέλη της παράταξής του δέχονται εκβιασμούς από τη Νέα Δημοκρατία για να ταχθούν στο πλευρό του κ. Νίκα.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν αυτό που θέλουν. Αντιλαμβάνομαι την πίεση, αλλά δεν θέλω να χαρακτηρίσω αυτή την απαράδεκτη πολιτική προσπάθεια που θα προκαλεί πρόβλημα στους πολίτες
 

Ως προς τον κ. Παναγιώτη Νίκα, είπε: «Έστω και τώρα περιμένουμε να κρατήσει μια σοβαρότητα. Ο κ. Νίκας ας δουλεύει για άλλον, περιμένω όμως να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο, με άριστο προγραμματικό λόγο.

 Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκπλήξεις προανήγγειλε για το ψηφοδέλτιό του ο Τατούλης


2 Σχόλια

Ποιος να κρύβετε πίσω από την κίνηση του κ. Κούλη για τον κ.Νίκα; Μήπως κάποιος τέως πρωθυπουργός με το χαρακτηριστικό <<στα τέσσερα>>?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.