Εκπληκτικό αφιέρωμα για τον Μάνο Ελευθερίου από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης (pics,vid)

Εκπληκτικό αφιέρωμα για τον Μάνο Ελευθερίου από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης (pics,vid)

Μάρτιος 22, 2018 - 12:16
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία αφιέρωμα, στον μεγάλο ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο Μάνο Ελευθερίου από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης.

Στο πλαίσιο τoy εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ποίησης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης διοργάνωσε μία μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο  γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου και ο δικηγόρος-πιανίστας Παναγιώτης-Χρήστος Αλουπογιάννης απέδωσαν εννέα τραγούδια σε στίχους του ποιητή, στιχουργού αλλά και πεζογράφου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε με τον μεστό της λόγο η Εύα Γαλιώτου, παρουσιάζοντας τα ποιήματα αλλά και διαβάζοντας το βιογραφικό του Μάνου Ελευθερίου.

Στο δεύτερο μέρος η Αγγελική Γεομπρέ  και ο Παναγιώτης Παπαντωνίου απέδωσαν δεκαέξι ακόμα  τραγούδια σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, με τη συνοδεία ορχήστρας αποτελούμενης από τους: Χρήστο Γκάνα (ηλ. μπάσο), Μαρία Εικοσιπένταρχου (πιάνο), Άρη Εικοσιπένταρχο (μπουζούκι-τζουράς).

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αφιέρωμα στον ποιητή Μάνο Ελευθερίου στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.