Eκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων στο επιμελητήριο Αρκαδίας

Eκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων στο επιμελητήριο Αρκαδίας

Ιανουάριος 20, 2017 - 15:06
0 σχόλια

Η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής προκηρύσσει ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη συνολικά χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή σε ευρώ για την προμήθεια υλικών διαγράμμισης.

Eκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων στο επιμελητήριο Αρκαδίας

Στα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προσφέρεται έκπτωση 20%

Συμμέτοχη Εκπαιδευτών στις εξετάσεις αξιολόγησης εκπαιδευτικής επάρκειας υποψήφιων Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, κατάλληλο για όσους δεν διαθέτουν την απαιτούμενη διδακτική εμπειρία (150 ώρες).

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου,αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου και με την επιστημονική υποστήριξη της Επιστημονικής ΈνωσηςΕκπαίδευσης Ενηλίκων www.adulteduc.gr και, διοργανώνει: «Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων».

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίαςwww.arcadianet.gr και στην ιστοσελίδα του των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείουwww.katartisi.gr μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ANUGA

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο στην υπηρεσία τροφίμων και ποτών, και την τροφοδοσία της αγοράς, καθώς προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι, την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γευτούν και να γνωρίσουν χιλιάδες υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα.
Διοργανώνεται στην Κολωνία, στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE κάθε δεύτερη χρονιά.

Με δέκα εξειδικευμένα εμπορικές εκθέσεις σε 10 αίθουσες και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, η Anuga είναι το πιο αναγνωρισμένο γεγονός και με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε η αναπληρώτρια υπ. Οικονομικών κα Παπανάτσιου στις δαπάνες που λαμβάνονται υπόψη για την κατοχύρωση του αφορολογήτου δεν περιλαμβάνονται τα ενοίκια, τα τέλη κυκλοφορίας, οι αγορές οχημάτων, σκαφών, αεροπλάνων και αεροσκαφών, οι αγορές κατοικιών, οικοπέδων και λοιπών ακινήτων, οι πληρωμές φόρων, οι πληρωμές δόσεων δανείων και οι αγορές επενδυτικών προϊόντων. Επίσης, εξαιρούνται τα ιατρικά έξοδα, καθώς γι’ αυτά προβλέπεται έκπτωση φόρου 10% εφόσον υπερβαίνουν το 5% του εισοδήματος. Στον αντίποδα, στη λίστα των δαπανών που «κτίζουν» το αφορολόγητο περιλαμβάνονται οι πληρωμές στις ΔΕΚΟ (ηλεκτρικό ρεύμα, ύδρευση, φυσικό αέριο).

ΣτΕ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

H Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε ως αντισυνταγματική την απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης που επέτρεπε τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, σε τρεις περιοχές της χώρας, καθώς το άρθρο 43 του Συντάγματος επιτάσσει για παρόμοια θέματα να εκδίδονται Προεδρικά Διατάγματα και όχι υπουργικές αποφάσεις. Η απόφαση αναφέρεται πρώτον στην Αττική για το ιστορικό κέντρο Αθηνών και το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, δεύτερον στην Κεντρική Μακεδονία για το ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης και τη Χαλκιδική και τρίτον στο νότιο Αιγαίο για τη Ρόδο, την Κω, την Ερμούπολη Σύρου, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Παράλληλα, στην απόφαση καταγράφονται τα συνταγματικά δικαιώματα των εργαζομένων και των πολιτών, σε σχέση με την αργία της Κυριακής.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.