Έκοψε την πίτα του ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης (pics,vid)

Έκοψε την πίτα του ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 13, 2018 - 21:05
0 σχόλια

Στην κατάμεστη αίθουσα του νεοκλασικού κτηρίου «Φίλιππου Α. Τζιχριτζή» ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου.

Το παρών στην κοπή πίτας του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης έδωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, οι κ.κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου και Γιώργος Θεοδωρακόπουλος εκπροσωπώντας τον Δήμο Τρίπολης όπου και έδωσαν τις ευχές τους στα μέλη του ομίλου, μέλη της Δημοτικής αρχής καθώς επίσης και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην εκδήλωση.

Πριν από την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιου του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης Γενική Συνέλευση και διοικητικό-οικονομικός απολογισμός για την χρονιά που πέρασε και εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη ενώ εγκρίθηκαν και οι νέες δραστηριότητες για το τρέχουν έτος όπου και έχουν δρομολογηθεί.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση χαιρέτησε και ο βουλευτής Αρκαδίας Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης με επιστολή του δίνοντας τις ευχές του για καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες τονίζοντας την διαχρονική προσφορά του ομίλου στον πολιτισμό της πόλης.

Τέλος ακολούθησε η αναφορά σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης για το 2018 και η κοπή της πίτας μέσα σε ένα ζεστό και ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα.

Video: 

Arcadia Portal.gr Έκοψε την πίτα του ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.