Έκοψε την πίτα του ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης (pics,vid)

Έκοψε την πίτα του ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 11, 2020 - 21:00
2 σχόλια

Στην κατάμεστη αίθουσα του νεοκλασικού κτιρίου «Φίλιππου Α. Τζιχριτζή» ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου.

Πριν από την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιου του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης Γενική Συνέλευση και διοικητικό-οικονομικός απολογισμός για την χρονιά που πέρασε και ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη, ενώ εγκρίθηκαν και οι νέες δραστηριότητες για το τρέχουν έτος όπου και έχουν δρομολογηθεί.

Να αναφέρουμε ότι στον χώρο λειτουργούσε παράλληλα έκθεση της ομάδας φωτογραφίας του Ομίλου με θέμα: Τρίπολη, Χριστούγεννα 2019.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση χαιρέτησαν κατά σειρά ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης  Κώστας και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Φιλοτεχνικού, με επιτυχίες σε μία δημιουργική χρονιά.

Η περιφέρεια σε συνεργασία με τον δήμο μπορεί να στηρίξει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ομίλου

Ο κ. Τζιούμης έδωσε τις ευχές του για την νέα χρονιά και μίλησε για την πρόθεσή του να δημιουργηθεί Δημοτική Πινακοθήκη στο κτίριο αυτό όπως ο αείμνηστος Τζιχριτζής επιθυμούσε.

Να αναφέρουμε  ότι το εν λόγω κτίριο έχει δωρηθεί στον Δήμο Τρίπολης εδώ και περίπου 20 χρόνια, με σκοπό να γίνει  Δημοτική Πινακοθήκη Τρίπολης.

Τέλος ακολούθησε η κοπή της πίτας μέσα σε ένα ζεστό και ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα  και μουσικό πρόγραμμα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοπή πίτας για τον Φιλοτεχνικό Τρίπολης 2020


2 Σχόλια

Μπολιαάστε με νεαρό αίμα τον όμιλο γιατί από ότι βλέπω σε πέντε - έξι χρόνια δεν θα υπάρχει.

@09:44 Μην χρησιμοποιείς την λέξη μπόλιασμα γιατί θα το ακούσουν οι ΝΔτες και θα τους στείλουν λαθρό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.