Έκοψε την πίτα της η ανδρική ομάδα των Βρασιών

Έκοψε την πίτα της η ανδρική ομάδα των Βρασιών

Ιανουάριος 12, 2020 - 19:14
0 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ομάδα των Βρασιών σε μια εκδήλωση στην οποία το σωματείου του Αγίου Ανδρέα έδειξε για μία ακόμα φορά πως αποτελεί μια μεγάλη και ωραία ποδοσφαιρική παρέα.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Βρασιών

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας των Βρασιών , ο προπονητής Βαγγέλης Αδαμογιάννης άνθρωποι της διοίκησης, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Καμπύλης Γεώργιος μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Αγίου Ανδρέα Σούρσο Αθανάσιο και πρόεδρο ΕΠΣΑ Αρκαδίας Τσαγγούρη Σταυρό συναντήθηκαν μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και αντάλλαξαν τις ευχές για το νέο έτος αλλά και για την καλή πορεία της ομάδας .

Οι Βρασιαίς ανέβασαν φέτος τον πήχη και οδεύουν προς την άνοδο. Παράλληλος στόχος και η ανάδειξη των νέων αθλητών της ομάδας με την στήριξη των πιο έμπειρων παικτών και της τρομερής δουλειάς του προπονητή της αντρικής ομάδας αλλά και του προπονητή της παιδικής Τσαγγούρη Ηλία (κοπανίτσας).

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε ευρεία συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις απ΄όλους, για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα και για θέματα γηπέδου.

 Όλους τους ενώνει η αγάπη για τον αθλητισμό. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον ιερέα του χωριού Πετρή Γεώργιο, τον παλιό πρόεδρο της ομάδας Βλαχοπαναγιώτη Ηλία και από τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας.

Οι τυχεροί, στους οποίους... έπεσε φέτος το φλουρί, ήταν οι Τσαγγούρης Κώστας 150 ευρώ, Ξυδιάς Στέλιος 100 ευρώ ,Τσαγγούρης Παναγιώτης 100 ευρώ και ο Σούρσος Ηλίας 50 ευρώ.

Όταν η ομάδα γίνεται οικογένεια...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.