Έκοψαν την πίτα τους ΕΠΣ και Διαιτητές Αρκαδίας (pics,vid)

Έκοψαν την πίτα τους ΕΠΣ και Διαιτητές Αρκαδίας (pics,vid)

Ιανουάριος 22, 2019 - 09:41
1 σχόλια

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας σε γνωστό εστιατόριο της Τρίπολης το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν σύσσωμα τα διοικητικά συμβούλια της ΕΠΣ αλλά και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αρκαδίας παλιοί αλλά και νέοι διαιτητές καθώς επίσης και ξεχωριστοί καλεσμένοι έδωσαν το δικό τους χρώμα στην βραδιά.

Μεταξύ των ανθρώπων που έδωσαν το παρών ήταν και ο παλιός διεθνής διαιτητής του συνδέσμου Αρκαδίας και νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης καθώς  επίσης και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος και ο άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αρκαδίας προσφώνησε την εκδήλωση καλωσορίζοντας όλους στην αίθουσα κάνοντας αναφορά για την σταθερή παρουσία που έχει Αρκαδική διαιτησία παραδοσιακά και συνεχίζεται μέχρι τώρα κάνοντας αναφορά στον Άρη Διαμαντόπουλο για την πρόσφατη διεθνή του κλήση δίνοντας παράλληλα τα εύσημα αλλά σε όλους τούς διαιτητές για την προσπάθεια που κάνουν.

Τον λόγω αμέσως μετά πήρε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της Αρκαδικής διαιτησίας ο Νικόλαος Αναστόπουλος (παλιός διαιτητής Α' Εθνικής κατηγορίας της δεκαετίας του 1970 και πατέρας του Δήμου Αναστόπουλου με παρουσία και αυτός στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας μας) όπου ιδιαίτερα συγκινημένος αφιέρωσε τους στίχους του τραγουδιού του Γιώργος Κοινούση "Να ξαναγινόμασταν και πάλι πιτσιρίκι με κοντοπαντέλονο, τσανάκα και τσιρίκι" στέλνοντας ευχές σε όλους για καλή χρονιά.

Επίσης χαιρετισμό απεύθυναν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος αλλά και ο Γιώργος Παράσχος όπου πέραν από τις ευχές για καλή χρονιά παρότρυναν τους Αρκάδες διαιτητές να συνεχίσουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο και την νέα σεζόν.

Τις ομιλίες έκλεισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης ο οποίος και αυτός από την πλευρά του μίλησε για τις διαχρονικές διακρίσεις της Αρκαδικής διαιτησίας και για τις προκλήσεις του μέλλοντος δεδομένου ότι ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρου Τσαγγούρη με την βραδιά να κλείνει με δείπνο μέσα ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με τα χαμόγελα και τις ιστορίες ποδοσφαίρου να έχουν την τιμητική τους με την ΕΠΣ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας να επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά ότι αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr ΕΠΣ και Διαιτητές Αρκαδίας έκοψαν την πίτα τους


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.