Εκοιμήθη ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Παπαδόπουλος

Εκοιμήθη ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Παπαδόπουλος

Ιούλιος 01, 2015 - 12:14
0 σχόλια

Την Τετάρτη  1η Ιουλίου   2015, εκοιμήθη εν Κύριω ο Συνταξιούχος Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Καμαρίου, Πρεσβύτερος  Γεώργιος  Παπαδόπουλος  του          Θεοδώρου            σε     ηλικία         87  ετών.

Η Εξόδιος ακολουθία  θα τελεσθεί την Πέμπτη  2α Ιουλίου   2015 στις 3 μ.μ. εις τον Ιερόν Ναόν Αγ Αθανασίου Καμαρίου Μαντινείας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας  κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
                                 

Σύντομο Βιογραφικό

Σημείωμα  του μακαριστού

Πατρός  Γεωργίου   Παπαδοπούλου

Ο Ιερεύς Γεώργιος Παπαδόπουλος, του Θεοδώρου   και της Σταυρούλας,  εγεννήθη  εις    το χωριό Καμάρι Τεγέας  την  2αν   Απριλίου του    έτους 1928.               

Τυγχάνει απόφοιτος Δημοτικού Σχολείου και της Ειδικής Ιερατικής Σχολής Μαντινείας.
Ενυμφεύθη την  Παναγιώτα Μπαφέ του Ηλία  το έτος 1953, μεθ’ ης απέκτησαν τρία      τέκνα,     την    Σοφία,  τον Ηλία, τον Χρήστο και την Θεοδώρα.

Εχειροτονήθη υπό του Μακαριστού Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Θεοκλήτου  Διάκονος την 17ην Ιανουαρίου 1980 εις τον Ιερόν Ναόν  Αγίου Νικολάου  Τριπόλεως και Πρεσβύτερος την 18ην Ιανουαρίου  1980 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τριπόλεως  υπό του ιδίου     Αρχιερέως.

Από της ημέρας της χειροτονίας διακόνησε ως τακτικός εφημέριος του Ιερού Αγ. Κων/νου Τζίβα Μαντινείας  και μετετέθη από 1-2-1988 εις την ενορία της ιδιαιτέρας του πατρίδος το  Καμάριον Τεγέας έως και της συνταξιοδοτήσεώς του την 1ην Φεβρουαρίου 2004  .

Ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας όπως Κύριος αναπαύσει την ψυχή αυτού εν χώρα ζώντων ένθα οι δίκαιοι αναπαύονται, να συνεχίσει να λειτουργεί εις το υπερουράνιο θυσιαστήριο και να έχουμε  την  ευχή του.
Στους οικείους του να δίδει ο Θεός την άνωθεν παρηγορίαν.

+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.