Εκμισθώθηκε το ξενοδοχείο «Πάρνων» στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Εκμισθώθηκε το ξενοδοχείο «Πάρνων» στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Οκτώβριος 13, 2019 - 10:02
0 σχόλια

Το Δ.Σ., του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» Αγιοπετριτών Αττικής , ανακοινώνει την συμφωνία εκμίσθωσης  του ξενοδοχείου « ΠΑΡΝΩΝ» που βρίσκεται στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας  καθώς και του ακινήτου μας στην οδό Τήνου 14 Αθήνα, στην Εταιρεία “GEO LTD “ Hospitality Group, του ομίλου ΕΛ.ΓΙ.Μ, Latern Construction Company SA, που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό, ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα, ιδιοκτησίας της οικογενείας του πατριώτη μας Κωνσταντίνου Γεωργουλή, που προτίθεται να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια και στα δύο ακίνητά μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου μετά από επίμονες προσπάθειες, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες οικονομικού αδιεξόδου, κατάφερε να εξασφαλίσει την επιβίωση του ιστορικού Συλλόγου μας, και να διασώσει την περιουσία του, που λόγω των δυσβάσταχτων οφειλών που κληρονομήσαμε κινδύνευε άμεσα.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως το χωριό μας αποκτά πάλι το Ξενοδοχείο του, κάτι που πολύ επιθυμούσε η τοπική κοινωνία του χωριού, οι ομογενείς και οι απανταχού της γης Αγιοπετρίτες .

Η επένδυση αυτή ωφελεί τόσο το χωριό μας, όσο και την ευρύτερη περιοχή του ορεινού όγκου του Πάρνωνα και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, οικονομικά, πολιτιστικά και τουριστικά.

Είμαστε βέβαιοι πως ανοίγει μια νέα φωτεινή σελίδα στην ιστορία του χωριού μας και του Δήμου μας!

Το ΔΣ του Συλλόγου "Άγιος Πέτρος" Αγιοπετριτών Αττικής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.