Εκλογικές γλύκες και πίκρες στην Αρκαδία

Εκλογικές γλύκες και πίκρες στην Αρκαδία

Νοέμβριος 01, 2018 - 14:15
0 σχόλια

Γεια σας, φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα!

Εκλογές, εκλογές και πάλι εκλογές!

Μύρισαν σαν ζεστά κουλουράκια. Τη συνταγή την  έδωσε ο Μήτσος και ο σου σεφ Τάσος έβαλε την κουτάλα για να ανακατέψει καλά-καλά τα υλικά για να γίνει αφράτο το γλυκό.

Ωσάν τον Μπαρμπα- Στρουμφ, βάζει τα μαγικά του φίλτρα μπας και το σώσει.

Φτάνει πια με τις ιδεοληψίες! Ας αποφασίσετε τι θα κάνετε με την Τρίπολη και αφήστε το κρυφτό και τις κλεφτές ματιές στη Βόρεια Κυνουρία!

Και τώρα που μιλήσαμε για Κυνουρία.. Τι γίνεται με τον Μανώλη, που δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό τον Πετράν; Ζορίζεται από τον Νίκα και τη ΝΔ να κατεβεί υποψήφιος. Και αν κατεβεί, θα εγκαταλείψει τον Τάκη! Αλλά, εγκαταλείπεται ο Τάκης, καμάρι μου;..

Λίγο πιο κάτω ο Γιάννης τον πρόεδρος, είπε το μεγάλο Ναι, επίσης ήρθε η ανακοίνωση από τον Βαγγλάν που κέρασε στενοχώριες.

Απανωτές οι αντιδράσεις από ΠαΣοΚ–ΔΗΣΥ–ΚΙΝΑΛ, από κάθε ομάδα και ομαδούλα του/των κόμματος/κομμάτων formally known as PaSoK, τέλος πάντων.

Διαγραφή και έξω από την πόρτα, αν δεν συμπορευτεί με τη συμπαράταξη αλλά… μισό λεφτό, λεβέντες: Ο Βαγγλάν δεν έτρεχε σε λόγγους και χωριά για να μαζέψει ψήφους για τον βουλευτή; Δεν στήριξε τον Πράσινο βουλευτή στις εθνικές του ’15;.. Και τι.. Αυτός τώρα θα τον διαγράψει;

Αχαριστία!

Μιας και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ας μιλήσουμε και για τα μεγάλα έργα.

Από τη μία τα έργα που γίνονται και από την άλλη τα έργα που δεν γίνονται. Οι δύο άντρες κονταροχτυπιούνται, όχι όμως στο ρινγκ των εκλογών, αλλά στο ρινγκ των δημοσιεύσεων.

Από τη μία η νέα δεξαμενή του Λεβιδίου και ο μοναχικός καβαλάρης Μήτσος, που πήγε να κόψει την κορδέλα, που και καλά θα ωφελήσει τις επιχειρήσεις, οι οποίες… ξεχνάει ότι δεν έχουν κανονιστική!

Και από την άλλη ο Γιαννάκης που έβγαλε στη φόρα τους καρόδρομους, φιλαράκια μου! Καλά διαβάσατε, καρόδρομοι οι δρόμοι και στο Ελαιοχώρι, για να ταιριάζουν με το Κέντρο Προβολής της Σιδηροδρομικής και Ελαιοκομικής Ιστορίας. Ιστορικά κέντρα, ιστορικοί δρόμοι. Εμπρός… πίσω! Που έλεγε και ο Πώποτας.

Εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές, εκδήλωση-ψηφοδέλτιο θα έλεγα καλύτερα τη Δευτέρα.

Του σχολαρχείου έγινε στην αίθουσα του Μαλλιαροπουλείου: χαχανητά, σκουντήματα και ραβασάκια σε οθόνες αφής. Ρίξε μου το μηνυματάκι πάνω από τη βελούδινη πολυθρονίτσα. Ευτυχώς επέστρεψε ο Γερμανός φίλος μας και όλοι μπήκαν στη θέση τους.

Βρε, εσείς στη γαλαρία με τον καινούριο πρόεδρο των μεταφορών, για πού το βάλατε; Ε!! Παιδιά! Πεινάσατε και θέλατε τσιτσί; Ας βγάζατε ένα μαντολάτο πια, αλλά όχι και να φύγετε ομαδικά, λες και κάποιος φώναξε «βόμβα! Εκκενώστε τον χώρο!».

Γιατί, πρόεδρέ μου;..


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.