Εκλογή υδρονομέων στη Βόρεια Κυνουρία

Εκλογή υδρονομέων στη Βόρεια Κυνουρία

Ιούνιος 09, 2019 - 18:48
0 σχόλια

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν-3852/2010.

1. Εκλογή υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2019.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

2. Έγκριση του 1ου τακτοποιητικού ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών, του έργου «Αναπλάσεις Τοπικής Κοινότητας Βερβένων».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

3. Λήψη απόφασης σχετικά με τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις επί της επαρχιακής οδού Τρίπολης-Άστρους, στη ΧΘ:32+750m (εντός ορίων οικισμού της Τ.Κ. Κάτω Δολιανών), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών
αποκατάστασης οδοστρώματος.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

4. Έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών, του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικής Κοινότητας Άστρους και Τοπικής Κοινότητας Κορακοβουνίου».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

5. Έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Επισκευή και συντήρηση παλαιού κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Άστρους και προαύλιου χώρου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος - Αντιδήμαρχος

6. Έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Αντιδήμαρχος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.