Eκλογές του Συλλόγου Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση»

Eκλογές του Συλλόγου Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση»

Αύγουστος 12, 2017 - 15:05
1 σχόλια

Ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση» σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 13/8/2017 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την διετία 2017-2019. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Συλλόγου (πάνω από το Κ.Ε.Π.) από τις 11:00-19:30. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να βάλουν υποψηφιότητα να μας ενημερώσουν μέχρι τις 13/8 στις 11:00.

Από το 1927 που ιδρύθηκε ο Σύλλογος μας, πάντα προσπαθούσε να είναι παρών με κάθε τρόπο στις ανάγκες του χωριού μας και από τότε κάθε χρόνο με τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις και δράσεις έχει βοηθήσει ενεργά στην πολιτισμική ανάπτυξή του. Από το 2011 που λάβαμε την σκυτάλη από το παλιότερο Δ.Σ. πραγματοποιήσαμε δεκάδες εκδηλώσεις σε όλα τα μέρη του χωριού μας. Στη συνέχεια με την παραχώρηση της αίθουσάς μας από το Δήμο Γορτυνίας και την δημιουργία του Χορευτικού τμήματος και του Καλλιτεχνικού εργαστηρίου δημιουργήθηκε ένας πυρήνας Νέων που είχε ως σημείο αναφοράς την αγάπη για τον τόπο μας. Φέτος ήρθε η ώρα να πάρει την σκυτάλη από εμάς και με όπλο την παράδοση και τον πολιτισμό μας να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά και δημιουργικά το έργο αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βρούμε σύμμαχους σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια και σας περιμένουμε για ακόμη μια φορά να στηρίξετε την « Αναγέννηση ».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.