Εκλογές τον Ιούνιο «βλέπει» η Ντόρα Μπακογιάννη

Εκλογές τον Ιούνιο «βλέπει» η Ντόρα Μπακογιάννη

Μάρτιος 29, 2019 - 12:38
2 σχόλια

Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι δυνατόν να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές πριν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Μάιο ή τον Ιούνιο, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη «Μπορεί να κάνει εκλογές μέσα στον Ιούνιο. Μπορεί και μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις, μέχρι τις 30 του μηνός», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ σε τηλεοπτική της εμφάνιση το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

Η πρώην υπουργός καυτηρίασε και την επιλογή του κ. Τσίπρα να εντάξει τον επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη και υιό του ιδρυτή του ομίλου Intracom-Intralot Σωκράτη Κόκκαλη, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Κόκκαλης δεν ταυτίζεται με τη διαπλοκή είναι η διαπλοκή», τόνισε, για να συμπληρώσει: «Ο όρος “διαπλοκή” εφευρέθη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τον Σωκράτη Κόκκαλη, όπως λέει ο Μπαμπινιώτης. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι δουλειές πήρε ο “εθνικός προμηθευτής” από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σήμερα», παρατήρησε η κυρία Μπακογιάννη.


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.