Εκλογές στον Σύλλογο των Απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας

Εκλογές στον Σύλλογο των Απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας

Νοέμβριος 16, 2017 - 15:16
0 σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας «Ο Προφήτης Ηλίας» σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00, στην ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ Πειραιώς 1, 105 52 Αθήνα (Ομόνοια).

Θα έχουμε μαζί με την γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, για να εκλέξουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Θα είναι χαρά για το παλαιό Διοικητικό Συμβούλιο να βρεθούν κάποια από τα μέλη μας με όρεξη και νέες ιδέες να στελεχώσουν το καινούριο Διοικητικό συμβούλιο.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
• Διοικητικός Απολογισμός τριετίας
• Οικονομικός Απολογισμός τριετίας
• Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. κα Ε.Ε.

Τα μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην γενική συνέλευση είναι οι ταμειακώς εντάξει. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. Για όποια πληροφορία τηλεφωνήστε στα μέλη του Δ.Σ.
Σας περιμένουμε όλους!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου μας
Ο πρόεδρος
Χαράλαμπος Ταλούμης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.