Eκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑγιαΣοφιτών

Eκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑγιαΣοφιτών

Ιούνιος 10, 2019 - 18:30
0 σχόλια

Την υπέρμετρη αγάπη για τον τόπο τους και την εμπιστοσύνη τους στο θεσμό του Πολιτιστικού Συλλόγου, εκδήλωσαν σήμερα (09 Ιουνίου 2019) οι ΑγιαΣοφίτες, μετά από την πρωτοφανή μεγάλη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών.

Μετά το πέρας των όλων διαδικασιών, επανεξελέγη Πρόεδρος ο Κων/νος Ι. Φαρμασώνης, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κων/νος Ι. ΦΑΡΜΑΣΩΝΗΣ

Βασίλειος Δ. ΤΑΛΑΓΑΝΗΣ

Αθανάσιος Ε. ΧΑΣΑΠΗΣ

Παναγιώτης Ι. ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Φίλιππος Κ. ΛΑΜΠΙΡΗΣ

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ευάγγελος Ι. ΦΑΡΜΑΣΩΝΗΣ

Μαρία Π. ΜΠΟΥΚΑ

Δημήτριος Α. ΑΣΚΟΥΝΗΣ

Χαρακτηριστικό και άκρως συγκινητικό το περιεχόμενο της ομιλίας του Προέδρου του Δ. Σ., ο οποίος, αφού παρουσίασε το έργο του Συλλόγου, κατά την απερχόμενη διετία, αναφέρθηκε στην καθοριστική σημασία της λειτουργίας του παραπάνω Σωματείου για την ανάπτυξη και ζωντάνια του τόπου μας.

Ευχόμεθα Καλή επιτυχία

0

1

1α

1β

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Από το agiasofiablog.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.