Εκλογές στις 23 ή 30 Ιουνίου «βλέπει» ο Καμμένος

Εκλογές στις 23 ή 30 Ιουνίου «βλέπει» ο Καμμένος

Μάιος 25, 2019 - 11:47
2 σχόλια

Ο Π. Καμμένος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει σε εκλογές στις 23 ή 30 Ιουνίου:

«Ο Αλ. Τσίπρας αντιλαμβανόμενος τον εθνικό λόγο, δηλαδή την απειλή, το βράδυ της Κυριακής θα προκηρύξει εκλογές είτε για τις 23, είτε για τις 30 Ιουνίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι προστατευμένη καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αποκρούσουν οποιαδήποτε απειλή, εκτίμησε ότι η Τουρκία δεν θα προκαλέσει πολεμικό επεισόδιο, «όμως η απειλή για εισβολή στην Κύπρο είναι πολύ σοβαρή καθώς γεώτρηση εντός της Κυπριακής ΑΟΖ είναι «Αττίλας 3», ενώ η απειλή με «5.000» πρόσφυγες και μετανάστες να κατευθύνονται προς το Καστελόριζο ή κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου πρέπει να μας απασχολήσει».

Επανέλαβε την αναγκαιότητα διαμόρφωσης εθνικής πολιτικής, σημειώνοντας «θα ζητήσουμε από την Ευρώπη να ενεργοποιήσει την κοινή ευρωπαϊκή άμυνα; Θα πάμε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ να ζητήσουμε την επίλυση εσωτερικού θέματος που έχει να κάνει με επίθεση ενός μέλους σε άλλο μέλος;».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα οδηγήσει στη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας.


2 Σχόλια

Αφού έχει διαρρεύσει εδώ και ένα μήνα περίπου και το λένε μέχρι και οι πέτρες, ξύπνησε κι ο Καμμένος και μας είπε αυτό που ήδη ξέρουμε. Γιατί με ξύπνησες πρωί, από τον ύπνο το βαθύ, που λέει και το λαϊκό άσμα..

ΖΗΤΩ Η PAX AMERICANA ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.