«Εκλογές» στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας χωρίς εκλογικό κατάλογο;

«Εκλογές» στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας χωρίς εκλογικό κατάλογο;

Απρίλιος 23, 2017 - 19:40
9 σχόλια

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ καλούνται να επανεγγραφούν για 3η φορά μέσα σε ένα χρόνο προκειμένου να έχουν το δικαίωμα «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι».

Στις 30 Απριλίου για άλλη μια φορά θα λάβουν χώρα οι εκλογές για ανάδειξη νομαρχιακών και τοπικών επιτροπών της ΟΝΝΕΔ, στα πλαίσια της «επανίδρυσης» της οργάνωσης.  
Μένοντας σταθεροί στις αρχές και στις αξίες της ιστορικότερης νεολαίας της χώρας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής: 

1) Η διαδικασία εγγραφής και επανεγγραφής των μελών θύμιζε κάτι από survivor.
2) Το σύστημα σε συγκεκριμένους νομούς, (φυσικά και στην Αρκαδία), δεν λειτουργούσε σωστά. Αναλυτικότερα:  
* Τα e- mail επιβεβαίωσης καθυστερούσαν πολλές φορές περισσότερο και από μία ημέρα, κυρίως για όσους έκαναν αίτηση για αλλαγή mail.  
* Πολλές φορές το σύστημα εμφάνιζε «σφάλμα» κατά την εγγραφή μελών
* Η επιλογή τοπικής οργάνωσης στην Αρκαδία δεν ήταν διαθέσιμη  
3) Η διαδικασία εγγραφής όπως είχε γνωστοποιηθεί θα ολοκληρωνόταν στις 12/04/2017 και ώρα 20:00, xωρίς ενημέρωση το σύστημα για όσους ήθελαν να αιτηθούν αλλαγή ηλεκτρονικής διεύθυνσης μετά τις 17:00 δεν ήταν διαθέσιμο.
4) Το τηλέφωνο επικοινωνίας μόνο επικοινωνίας δεν ήταν αφού ποτέ δεν απαντούσε. 5) Ενώ το σύστημα αντιμετώπιζε προβλήματα δεν δόθηκε παράταση.
6) Ο εκλογικός κατάλογος ,όπως αναγράφεται στην εγκύκλιο, θα έπρεπε να έχει σταλεί την Παρασκευή 21 Απριλίου. Κυριακή 23 Απριλίου και ΑΚΟΜΑ δεν έχουμε τον εκλογικό κατάλογο. Οι αιτήσεις για υποψηφιότητες είναι μέχρι και σήμερα Κυριακή στις 20:00. Χωρίς εκλογικό κατάλογο πως θα γνωρίζουμε τα μέλη για να υπογραφούν οι υποψηφιότητες σύμφωνα με την εγκύκλιο των εκλογών;  
7) Ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ Αρκαδίας κ. Χ. Πλιάτσηκας έκανε γνωστό πως δεν έχει εκλογικούς καταλόγους ενώ είναι αρμόδιος επί της διαδικασίας αυτής χωρίς να γνωρίζει που είναι και πότε θα σταλούν στην Ν.Ε. Αρκαδίας. Την ίδια ευθύνη φέρει και ο υπέυθυνος επαρχιακού κ. Θάνος Κολοβός.

Βάση των άνωθεν γίνεται γνωστό πως η διαδικασία των εκλογών των Ν.Ο. και Τ.Ο. και πιο συγκεκριμένα του νομού Αρκαδίας έχει μετατραπεί σε παρωδία που δεν θυμίζει σε τίποτα τις αξίες και όσα πρεσβεύει διαχρονικά η ιστορικότερη οργάνωση πολιτικής Νεολαίας.

Ως μέλη της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας που θέλουμε να συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία «Επανίδρυσης» της ΟΝΝΕΔ καταγγέλλουμε τα όσα τραγελαφικά έχουν συμβεί και καλούμε τους αρμόδιους να δώσουν λύση και καθαρές εξηγήσεις προς τα μέλη της οργάνωσης Αρκαδίας. 

Μέλη ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας


9 Σχόλια

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κυριάκος ως αρχηγός ήταν η διάλυση της ΟΝΝΕΔ. Οπως και στις οικοδομές όταν γκρεμίζεις, μερικά τούβλα σώζονται και ξαναχρησιμοποιούνται.

Μυριζει Κυνουρια η νεα προεδρια.......και βλεπετε οτι η Κυνουρια δε τη θελει την Οννεδ! Μπουζιανης ο 2!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.