Εκλογές στην Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Αρκαδίας (pics,vid)

Εκλογές στην Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Αρκαδίας (pics,vid)

Απρίλιος 04, 2017 - 09:43
3 σχόλια

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο Σύλλογο Μηχανικών του Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Τρίπολη.

Ο κ. Γιαννιός Παναγιώτης απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης  Τεχνολογικής Εκπαιδεύσεις Μηχανικών για την Αρκαδία μίλησε για την εκλογική διαδικασία, η οποία γίνεται κάθε τρία χρόνια και για την Αρκαδία υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο αναφέροντας ότι οι Μηχανικοί σε επίπεδο νομού είναι 400.

H E.E.T.E.M αποτελεί τον Επιστημονικό και Επαγγελματικό ενιαίο φορέα οργάνωσης και εκπροσώπησης των Μηχανικών του Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε) και ισότιμων σχολών εσωτερικού και εξωτερικού.

Η Οργανωτική της διάρθρωση είναι πανελλαδική και αποτελείται από 47 περιφερειακά τμήματα σε όλους τους Νομούς της χώρας. Έχουν ως στόχο την  προστασία των κοινών επιδιώξεων και συμφερόντων των μελών της με κάθε νόμιμο μέσο. Την προάσπιση και εξύψωση της επιστημονικής - τεχνολογικής στάθμης των μελών της, ιδιαίτερα στους τομείς της εφαρμοσμένης έρευνας και τεχνική.

Η συμβολή στην προαγωγή της Τεχνογνωσίας και Τεχνολογίας γενικά και σε συνεργασία με άλλους φορείς για την αυτοδύναμη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Eκλογές Ε.Ε.Τ.Ε.Μ στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Οι μηχανικοί δεν είναι μόνο 400 είναι πολλαπλάσιοι αλλά με τεχνητό τρόπο κρατάνε χαμηλά τον αριθμό για δικούς τους λόγους , αφού για να γραφτεί κάποιους απόφοιτος πρέπει να πληρώσει όλα τα χρόνια που δεν ήταν μέλος και επομένως δεν χρησιμοποίησε κάποιο από τα πλεονεκτήματα του. Έχεις αποφοιτήσει εδώ και 3 χρόνια; 3 *30€ =90€. Κτλ.

Μηχανικοί είναι οι διπλωματούχοι των πολυτεχνείων ...

Ανωνυμε 21:25 ζήσε με το κόμπλεξ σου. Ευτυχώς η ελληνική βουλή ξεπέρασε το δικό της κόμπλεξ (και το εμπόδιο του τεε) και αναγνώρισε τους αποφοιτους τει όπως τους αξίζει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.