Εκλογές Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών

Εκλογές Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών

Μάιος 11, 2019 - 17:06
0 σχόλια

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου ΑγιαΣοφιτών, κατόπιν της υπ΄αριθ. 04/2019 Απόφασης που έλαβε ομόφωνα, προσκαλεί τα μέλη του, την Κυριακή 09 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα του Σχολείου μας, προκειμένου συμμετάσχουν σε αρχαιρεσίες (εκλογές) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας, επειδή λήγει η θητεία του υπάρχοντος Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (προσέλευση του 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών), τότε οι εκλογές θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.30.

Καλούμε όλα τα μέλη μας, ώστε με την παρουσία τους να εκλέξουν το νέο Δ. Σ.

Πολύ περισσότερο όμως, να στηρίξουν τον Πολιτιστικό Σύλλογο, μία από τις εναπομένουσες Αρχές του τόπου μας, η οποία έχει γίνει θεσμός και συμβάλλει σημαντικά στην ζωντάνια, την προβολή και ανάπτυξη του χωριού μας.

Εκτός των ανωτέρω, την ημέρα εκείνη θα γίνει παρουσίαση των πεπραγμένων και αναλυτική ενημέρωση οικονομικών κ.α. θεματών (ισολογισμός κ.α.).

Σας περιμένουμε.

ΕΚΛΟΓΕΣ

2

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.