Εκλογές , εκλογές… αλλά τι εκλογές;

Εκλογές , εκλογές… αλλά τι εκλογές;

Δεκέμβριος 19, 2014 - 08:53
0 σχόλια

Τσα! Να’ μαι πάλι εδώ έβαλα τα γιορτινά μου και ήρθα! Άκουσα κι εγώ το σήμα «Ανάβουμε» και τρόμαξα αλλά αναρωτήθηκα κιόλας τι ανάβουμε, τα κάρβουνα για τα κρέατα είπα. Όχι όμως φίλοι μου ανάβουμε το δέντρο εννοούσε ο Δημητράκης κι έσπευσαν όλοι να τον παρεξηγήσουν…

Χαμός καθημερινά στην πολιτική σκηνή , ύστερα από τους 160 για το Πρόεδρο όλοι ετοιμάζονται για εκλογές… Αλήθεια για εθνικές ή δημοτικές ετοιμάζονται εδώ στην Τρίπολη; Πέρα από τον Γιαννάκη που το θεωρεί δεδομένο , τα φαντασματάκια μου έμαθαν πως ο γιατρός και ο λογιστής φουλάρουν τις μηχανές και ετοιμάζονται για νέα προεκλογική μάχη! Μας έφαγε και η αποχή των δικηγόρων και η αγωνία πολλών κορυφώνεται…

Κι ο Οδυσσέας έβλεπε τον Πετράν μπροστά από το κόκκινο φόντο και φούντωνε!!!!!! Ούτε ένα βλέμμα ούτε να ακούσει καν τι είπε.

Αλλά κι ο Ανδρέας διπλωμάτης, αμέ, ξέρει πώς να αποφεύγει τις απαντήσεις. Μία ταραχή πάντως και ένας κρύος ιδρώτας τον έλουσε όταν άκουσε για την κόρη του Πετράν.

Αλλά είπαμε τα «μπλε» παιδιά κατά βάθος αγαπιούνται και είναι ενωμένα για τη νίκη….

Από την άλλη μεριά πάλι τα «πράσινα» παιδιά δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι, αλλά τον Οδυσσέα κάποιοι τον φοβούνται μετά το υφυπουργιλίκι. Γιατί άραγε;;

Αλλά ας μπούμε στο κλίμα των ημερών φίλοι μου και να απολαύσουμε αυτά τα τόσο ωραία που γέμισαν την πλατεία στο κέντρο, αφήνοντας την άλλη να… μαραζώνει; Ευτυχώς το κατάλαβαν ,έστω και αργά και έγιναν και εκεί κάποιες Χριστουγεννιάτικες εργασίες εκτός από το λούνα Παρκ .

Επιτυχημένη ή αποτυχημένη η εκδήλωση για τον φιλανθρωπικό αγώνα; Πέρα από την μικρή προσέλευση του κόσμου και τα μεγάλα ονόματα του μπάσκετ που βρέθηκαν στο ΔΑΚ άλλο ήταν το αξιοσημείωτο της βραδιάς… Παρακολούθησε παιχνίδι του Αρκαδικού ο πρώην προπονητής του!!! Πως τα φέρνει η ζωή….

Υ.Γ.

‘Όσο  και να μας βρίζετε , όσο και να μας λασπολογείτε εμείς «κίτρινο τύπο»  δεν κάνουμε και ούτε θα κάνουμε

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.